Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieeeta

sprzątnie.......:]

Polecane posty

Gość kobieeeta

włączyłam sobie muzyczkę i biorę się za sprzątnie :) tak się zastanawiam jaki Wy macie schemat sprzątanie, czy wogóle taki macie?? czy sprzątacie jak już jest brudno? Ja jak posprzątam napiszę jak jest u mnie, a tymczasem proszę o wpisy :)

Gość kobieeeta
? dobra spadam, dzisiaj po łebkach, czyli kurze, odkurzanie, łazienka, naczynia, kibelek, i ogóle ogarnięcie :)

Gość no co się kurna dzieje
ja sprzątam jak mam się uczyć :O ;) lubię sprzatać jak jest syf bo wtedy widać efekt, a jak jest czysto to nie ma różnicy, ale lubię porządek ogólnie :)

Gość akalalak123456
ja napierw sprzatam kuchunie, zmywam naczynia, myje kuchenke i zlew i blaty scieram okruszki i kurze i parapet w kuchni. potem ide do łazienki najpierw lustro potem zlewy by sie błyszcały i betarie. potem wanne, wczesniej zalewam kibelel domestosem by sie wyzerało:) pucuje baterie i wanne i zlewy by lsniły i na koncu kibelek. potem ide do pokoi. ogarniam z zewntarz ubrania i trzepię koce i narzuty. scieram kurzrze z pólek, regałuów, tv, sprzeatów, biurek, ław, stołu, parapetów etc. potem zamiatam podloge w kuchni. potem wszyskie podłogi w pomieszczeniach scieram na mokro a potem wdzesnie odkurzam:)