Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Mój facet mnie obraził!

Polecane posty

Wczoraj w kłótni mój facet powiedział, że jestem PIERDOLNIĘTA!!! Już mówię o co poszło... Umówiliśmy się, że i on i ja dodamy nasze wspólne zdjęcia na "pewien portal społecznościowy", ja dodałam około tygodnia temu, on wtedy jakoś nie miał czasu (nie miał żadnego zdjęcia). Patrzę wczoraj a tam jego fotka, jak stoi sobie sam, dumny i prezentuję swoją osobę, a gdzie ja??? Więc pytam go czemu tak zrobił? Umowa była inna! Mówię spokojnie... On na to, że po prostu tak i tyle, nie potrafi za bardzo rozmawiać :( Po co mam dodać nasze wspólne zdjęcie? Więc się wkurzyłam, usunęłam to z mojego profilu i powiedziałam coś w stylu, że boi się, żeby ktoś nie zobaczył, że kogoś ma, bo wtedy zamkną się ewentualne furtki i że bardzo chce być niezależny a on tak mnie nazwał jak wyżej... Co myślicie? Wiem, że powód infantylny, ale chodzi bardziej o sam fakt...

Gość staszek spod monopolowego
jak bym go zabił, jak mogl Ci to zrobic, chuj jebany. zerwij z nim

Gość czarna teczuszka
nie powinien cie obrazac..i pewnie masz racje ze nie chcial dodac waszego zdjecia bo wszystkie jego kolezanki by je zobaczyly..dlugo jestescie razem?

Gość Absolwentka Przyjaciółka
widocznie nie chce pokazywac ze z kims jest - dla mnie sprawa jest prosta, A CO Z TYM ZROBISZ TO JUZ OD CIEBIE ZALEZY.

Gość to przerażające
Nie zastanawiaj się ani chwili, wezwij egzorcystę, idź z tym na policję !!

Jesteśmy razem od prawie pół roku, ogólnie wszystko jest super (chyba)... Właśnie tak to odebrałam, że nie chce o końca zamykac sobie drogi w razie czego A nóż jakaś okazja się nadarzy.... Kurcze nie wiem...

Gość czarna teczuszka
dla mnie tez to jest jasne

wspomnę jeszcze, że nie ufam mu do końca bo około 2 miesięcy temu wywinął mi pewien numer typu: pisanie z jakimiś laskami na necie, na czacie erotycznym... wybaczyłam, ale teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam...

i dodam jeszcze, że moim zdaniem jak się kogoś na prawdę kocha to chciało by się całemu światu pokazać tą osobę, a jesli już przesadzam, to bynajmniej nie ukrywać...

Gość czarna teczuszka
powiem ci tak..z doswiadczenia wiem ze intuicja raczej nas nie zawodzi wiec jesli mu nie ufasz to cos jest na rzeczy

wiesz, chciałam już zakończyć ten związek, ale on tak starsznie prosił, błągał o tą szansę, więc dałam mu ją (gdyby była to zdrada w sensie fizycznym nie było by o tym mowy). Przez jakiś czas czułam, że rzeczywiście się stara, ale taraz znów jest jak było... wydaje mi się, ze chce z kimś być, ale w razie czego zostawić sobie jakieś wyjścia awaryjne... Ja tak nie potrafię...

Gość Na mój gust..
...to jesteś pie***lnięta

Gość dżin + tonik i winko czerwone
rzuć go najlepiej i se znajdź porządnego mężczyznę!

Gość miałam_to samo
Ile Wy macie lat??? Miałam kiedys podobny problem...

Tak jak napisałam w pierwszym poście, chodzi mi bardziej o całą sytuację i to, że nie chce pokazać, że kogoś ma niż o to, że nie dodał zdjęcie, to był tylko pretekst... Ale to, że ukrywa, że jest w związku to chyba troche nie halo???!!!

a może poprostu zapomniał dodać to zdjęcie? albo dla niego dodanie wspólnego zdjęcia nie jest aż tak ważne ? Jak mój facet jeszcze miał NK to też nie dodał ze mną zdjęcia, bo nie miał żadnego zdjęcia, nawet swojego na swoim profilu, i wcale nie ukrywał, że jest w związku :O

Gość dżin + tonik i winko czerwone
Konta na portalach społecznościowych wiele nerwow psują. Jak się ponudziły to konta pousuwać!

to co piszesz to ok, ale mój na moje pytanie dlaczego nie dodał wspólnego zdjęcia? Odpowiedział : Bo po co??? A w tym samym czasie dodał swoje jak jest sam... Więc troszkę inna sytuacja... Dla mnie tak na prawdę tez nie jest to najważniejsze, ale troszke mi się przykro zrobiło, skoro się umówiliśmy, ja dodałam a on stwierdził, że to bez sensu...

Gość chyba wiem o kogo chodzi
jak twój mezczyzna ma na imie???

Gość chyba wiem o kogo chodzi
a jak ma na imie

fioletowy widelec masz całkowitą rację, wszystkie te portale nic nam nie dają, a czasem wiele mogą zepsuć, zgadzam się z tym. Ja mogłabym usunąć to choćby w tej chwili, ale on nie, bo jeszcze go to kręci :(