Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowy miś 20

Co się dzieje na tym świecie. Czy miłość nie istnieje?

Polecane posty

Gość Kolorowy miś 20

Witam Mam 20 lat i mega doła. Chodzi o to że jestem prawiczkiem. Mój problem polega na tym iż nie mogę sobie znaleść odpowiedniej dziewczyny. Nie interesują mnie blachary z mojego technikum. Moi koledzy codziennie robią to z inną, szybkie dymanko+lodzik i do zobaczenia. Mi natomiast zależy na miłości, chciałbym pocałować, przytulic dziewczyne, powiedziec jej że ją kocham itp. A nie tylko szybki numerek. Ostatnio poznałem fajna, bardzo miłą, wiecznie uśmiechnietą, średnio ładną dziewczyne (wg opini kolegów, chociaz wg mnie byla najpiekniejsza) no i juz myslałem że moze sproboje ją poderwac, gdy nagle okazało się że to kolejna obciagara. Nawet jak ją spytałem to sama sie przyznała że lubi to robic i często daje na dyskotekach. Ahh czy na świecie niema juz dziewczyn co wierzą w miłość? Tylko sex sie liczy? Ludzie pomóżcie. Niewiem co mam robić. Myslałem nawet nad zostaniem Bi :(

bez przesady !!! po prostu podejrzewam ze obracasz sie w zlym towarzystwie!! laski z twojego otoczenia sa na pewno prostackie bo inne byc nie potrafia zmien srodowisko np JA :) do 22 roku zycia nie kochalam sie z facetem, nie widzialam nawet penisa na zywo nic a nic...... ale jak spotkalam juz swoja polowke to teraz sobie uzywam ile wlezie ale tylko z jednym :)

Gość Kolorowy...
Odświeżam

sa sa chlopie. ale z miloscia u tych babek to jest na prawde ciezko ;p lecz z czasem na pewno cos znajdziesz lub jak to mowia sama sie znajdzie ;p

Gość milosc to cos takiego
czego nie ma. Idąc tropem naukowym jak chcesz milości zacznij cpac heroine. Szybko przestanie dzialac ? Milosc tez przestaje, zostaje przywiązanie, czasami dobrowolne, czasami jestes czyms przywiązany :P

Jej, a ja myślałam, że już prawie nie ma takich chłopaków jak Ty! A jednak!

Gość dorica ile masz lat
20 czy mniej ? :D Bo więcej to ci nie daje "romantyczko" haha

Gość Kolorowy Miś 20
Bardzo dziekuje wam wszystkim za wasze odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość ladnie masz
ta jasne 🖐️

Gość frttr
ahh, dlaczego jest tak mało mężczyzn jak Ty? na pewno znajdziesz sobie jakąś dziewczynę, która to w końcu doceni ... głowa do góry;))

Gość znajdziesz kiedyś taką
jak sobie wymarzyłeś,tylko będzie mała,gruba i na dodatek zezowata :O

Gość Kolorowy Miś
@up Mała tzn. Niska może być. W sumie to wygłąd jest dla mnie sprawą 2-rzędna. Najważniejszy jest charakter.

Gość peste
Takich jak ty to ze swieca szukac...

Gość Kolorowy miś 20
podszywom dziękuję,wygląd nie jest b.ważny ale żeby była chętna do dawania cipki.Zez mi nie przeszkadza, byle nie rozbieżny.

Gość Kolorowy Miś
No i znowu podszywacze? Haha lubicie się śmiać z innych? Ja od dawna czytam tematy na tym forum i zauważyłem że jak ktoś ma problem i chce sie podzielić z nim na forum to zawsze musicie dodać swoje zdanie. Zapewne podszywaczu jesteś jakimś zakompleksionym dzieciakiem który zamiast z kimś pogadać to woli uprzykrzać życie wszystkim do okoła. Niemasz kolegów i całymi dniami chodzisz po forach i tylko wszystkich wkurzasz. Ps. Ten ostatni wpis z zezem itp. Nie był mój!

Gość jakis typ
ja ci powiem kolego ze milosc to tylko "chwila" z reszta trudny czas nastal gdzie dominuje hedonizm, jezeli chcesz znalezc dobry stuff na dziewczyne to wybierz sie do kosciola w tyg, nie w niedziele albo idz do biblioteki albo zmien subkulture... wg. mnie najbardziej poukladane w glowie maja metale (kobity) :)