Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blitz_krakow

Dziewczyna nie chce uprawiac ze mna seksu oralnego mimo ze robila to z bylym

Polecane posty

Gość Blitz_krakow

witam mam pewien problem poniewaz dziewczyna nie chce zrobic mi dobrze mimo iz zaspokoila w ten sposob swojego bylego, na pewno nic ze mna nie jest nie tak poniewaz moja byla uprawiala ze mna oralny i nie skarzyla sie na nic. nie bardzo wiem jak naklonic obecna dizewczyne do takeigo seksu a jest to troche denerwujace ze ktos mial a ja nie mimo ze jestem z nia dluzej

Pogadaj z nią i zapytaj w czym problem. Dlaczego nie chce? Dopóki tego nie wiesz to raczej trudno będzie Ci ją do tego skłonić.

Gość Blitz_krakow
rozmawialem, twierdzi ze byla wtedy pijana i ja ponioslo ale do mnie to nie trafia totalnie, czuje sie gorszy i troche mnie to gnebi

Gość minetou
no to masz maly problem, ale wina lezy raczej po twojej stronie. albo jestes slaby albo prowadzisz nieudolna strategie. najlepsza metoda aby osiagnac cel jest wziasc sprawy w swoje rece, a raczej usta :P zrob kochanej dobra minetke a na pewno bedzie chciala sie odwdzieczyc :P

Gość Blitz_krakow
robilem i nic, ona tylko wtedy przechodzi na reczny ale nic wiecej, probowalem juz wszystkiego ;]

Gość minetou
w takim razie powiedz jej ze jest niesprawiedliwa. dlaczego milosc francuska ma byc tylko twoja domena ??

Gość provokejszyn jak nic
rzuc ja i zjadz sobie inna i jak ta inna bedzie ci robila lod to zrob fotke i wyslij ta fotke to tej peirwszej z napisem:patrz co cie ominelo......

Gość OpenLock
przerąbane. moim zdaniem to dziwne- bo np jesli facet jest w łożku i mnie kręci to nie wyobrażam sobie nie zrobić mu loda. Obstawiam, ze nie jest jej z Tobą dobrze w lozku, albo jej nie kręcisz na tyle, skoro się brzydzi.

Gość Blitz_krakow
twierdzi ze niby jest ok, caly czas podkresal jak bardzo jej zalezy i jak bardzo jest zaangazowana i ze jest jej ze mna dobrze, ale zrobic nie chce -_-

Gość minetou
moze to twoja kolej zeby powiedziec jak bardzo tobie zalezy:P a tak btw na prawde dziwny temat, jak zyje nie spotkalem sie z taka partnerka, przemysl czy ci na niej zalezy, bo to moze nie byc jej jedyny odchyl :P

Gość Blitz_krakow
nie zalezy, jestem z nia bo ja lubie. ona z kolei caly czas narzeka ze ona sie angazuje itp a ja stoje w miejscu. jaki odchyl xD?

Gość Blitz_krakow
nie zalezy, jestem z nia bo ja lubie etc. ona z kolei caly czas narzeka ze ona sie angazuje itp a ja stoje w miejscu. jaki odchyl masz na mysli xD?

Gość Blitz_krakow
nie zalezy, jestem z nia bo ja lubie etc. ona z kolei caly czas narzeka ze ona sie angazuje itp a ja stoje w miejscu. jaki odchyl masz na mysli xD?

Gość Blitz_krakow
nie zalezy, jestem z nia bo ja lubie. ona z kolei caly czas narzeka ze ona sie angazuje itp a ja stoje w miejscu. jaki odchyl masz na mysli xD?

Gość Kawer
Zwiąż jej nogi i ręce a następnie zerżnij w usta.Aż po same jaja, ze spustem do środka oczywiście. Może wtedy zrozumie jaki błąd zrobiła nie obciągając ci po dobroci.

Gość Dismiss_me
skoro ci na niej nie zalezy to po co z nią jestes? zakoncz tą relację i tyle.

Gość aneta_90_210
jesteś tępy i tyle, myślisz że jak dziewczyna nie chce zrobić loda to jest z nią coś nie tak? Mówisz że zrobiła raz po pijaku swojemu byłemu- więc tego normalnie by nie zrobiła. Pewnie teraz już w ogóle się zraziła. Pomyśl jak ona się czuje jak Ty na nią naciskasz żeby Ci laskę robiła plus widzi to że Ci na niej nie zależy. Z resztą sam napisałeś że ją tylko lubisz. podsumowując, co ona mogła sobie pomyśleć? odp. jest prosta, że traktujesz ją przedmiotowo, bo nie kochasz a wymagasz...

Gość blitz_krakow
nie smierdzi bo byla robila i jakos nic nie mowila a nawet sama sie pchala. nie naciskam na nia tak sie sklada ;] wazne ze robila komus a mi nie chce, nie widze powodu dla ktorego bym sie mial czuc gorszy

Gość ja nie mam nic przeciwko
powiem tak, miałam kilku facetów i przyznaje, robiłam im loda.Z obecnym jestem 1,5 roku i to moj najdłuzszy zwiazek a mimo ze sie kochamy to nie potrafilam sie przemoc i zrobic mu dobrze mimo ze wiedzialam jak bardzo tego pragnie.W dodatku on byl prawiczkiem i pomysl jak mogl sie czuc wiedzac ze ktos mial tak dobrze a on nawet nie wie jak to jest. Moje zachowanie bylo dziwne i sama nie wiem czemu tak sie dzialo ale oplacalo mu sie czekac :P i teraz twierdzi ze zalowal ze mnie namawial bo zrobilam mu dobrze w najmniej spodzioewanym momencie.Zreszta lubie go zaskakaiwac.

Gość blitz_krakow
no to faktycznie nieciekawie mial. tak czy siak jest to troche krzywdzace dla faceta jesli wie ze dziewczyna zrobila komus za 1 razem jak tylko poszla z nim do lozka a innemu nie robi przez kilka miesiecy

Wcale jej się nie dziwię. Oral jest obrzydliwy. Bleee.... Kiedyś, przyznaję, wypiłam za dużo i mnie poniosło, i robiłam loda, uwaga, swojemu mężowi. Następnego dnia miałam mega kaca moralnego, bo zrobiłam coś wbrew sobie. Jeżlei nie chce, to jej nie nakłaniaj. Po pijaku można robić różne rzczy, których się później żałuje, a których nie zrobiłoby się normalnie.

Gość blitz_krakow
no ok rozumiem ale sek w tym ze ona mowi iz wcale nie zaluje ze mu zrobila ani nic -_- twierdzi ze to nie bylo nic wielkiego bo ani on nie skonczyl ani tez nie robila tego jak na filmach tylko kilka zwyklych ruchow. pytanie tlyko co mnie to interesuje jak, liczy sie sam fakt a nie

Chłopaku, daj jej z tym spokój, zrozum, że trzeba kogoś bardzo, ale to bardzo kochać, tak bardzo, że nie ma ja i ty, jesteśmy MY, i umieć dawać siebie wzajemnie

Chłopaku, daj jej z tym spokój, zrozum, że trzeba kogoś bardzo, ale to bardzo kochać, tak bardzo, że nie ma ja i ty, jesteśmy MY, i umieć dawać siebie wzajemnie

Gość blitz_krakow
moze i trzeba kochac ale ona wcale go nie kochala wiec to sie nie wiaze

Gość blitz_krakow
juz pisalem ze nie -_-'

Gość blitz_krakow
dlatego debilu ze inne dziewczyny mi robily i jakos same sie do tego pchaly, naucz sie czytac

A czemu tak to przeżywasz? Nie chce i już. To, że kiedyś tam komuś zrobiła/ próbowała zrobić do niczego jej nie zobowiązuje.