Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paul vault

Nietypowe pytanie do typowych facetów

Polecane posty

Gość paul vault

Otóż. Rok temu miałam wypadek samochodowy i blacha przecięła mi skórę wzdłuż brzucha i piersi. Mam bliznę na 10 cm i pierś jest trochę zdeformowana bo trzeba było usunąć skórę i zaszyć ranę w efekcie mam szramę na piersi i jest ona trochę mniejsza od drugiej. Poza tym jestem miłą i ładną kobietą lat 28. Rozstałam się z narzeczonym, nie wiem czy może było to efektem tej rany. Blizna jest widoczna ale poza tym naprawdę jestem bardzo ładna i zgrabna. Pytanie: czy taka "rzecz" jest w stanie spowodować że nie będziecie chcieli takiej kobiety? Oczywiście liczy się też wnętrze ale mało który facet to wie... Spotykałam się niedawno z takim "panem"/ delikwentem który po tym jak się rozebrałam przed nim wycofał się i zerwał :O No kurcze to tylko blizna! Duża, ale przecież to tylko skóra! W dodatku dobrze zagojona.

powiedz wcześniej, żeby nie było zaskoczenia i tyle możesz zrobić:) bez tłumaczenia się i tyle, krótka wzmianka tylko skoro jesteś bardzo ładna i zgrabna spora część poleci na Twój wygląd licząc na istny cud pod ubraniem - a mówiąc o bliźnie przed etapem rozbieranek unikniesz niemiłej i przykrej dla siebie sytuacji pal licho z nim, jak poszedł, niech idzie, żadna strata dla Ciebie ale dla swojego komfortu, ja bym mówiła :) wolałabym żeby ktoś mi zwiał przed tym, jak stanę przed nim naga

Gość fajansiarz
Jak ktoś szuka normalnego związku, to jasne że nie będzie to problem.

Gość johnnie kitikonti
pokaz fotke, moze nie jest tak zle?;)

szczerze.. po tym co napisałaś, nie było by to dla mnie problemem. ale to teoria, a praktyka może być inna. następnemu który się Tobą zainteresuje, wspomnij o tym. zacznij rozmowę. pokaż zdj i obserwuj reakcję.