Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Klarin

Jakie buty do amarantowej sukienki ??

Polecane posty

Go艣膰 Klarin

Hej! Mam amarantow膮 sukienk臋 (taki mocny jaskrawy diemny r贸偶). obcis艂a, przed kolanko, usztywniany gorset a d贸艂 w kwiaty takie odstaj膮ce jak pi贸rka. Do tego Panie ze sklepu doradzi艂y mi srebrne.szare satybowe bolerko i srebrna torebk臋 do r臋ki i czarne szpilki. I w艂asnie - czarne szpilki ? nie lepiej srebrne/szare pod kolor bolerka i torebki ? Jak my艣licie ? Czy dobrze b臋dzie wygladac jeden dodatek w postaci czarnych but贸w???? Bi偶uteria srebrna.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
szkoda 偶e doradzi艂y Ci satynowe to bolerko... Rozumiem 偶e ju偶 kupi艂a艣 i odradza膰 za p贸藕no :P tak z wyobra藕ni ciezko co艣 powiedzie膰. Wrzu膰 jak膮艣 fotk臋 zestawu to pomy艣limy ;)

Udost臋pnij ten post

ja bym powiedzia艂a tak - je艣li czarne to nie typowe cz贸艂enka ale np sanda艂ki na wysokich szpilkach z cieniutkich paseczk贸w - b臋dzie delikatniej a je艣li szare to mog膮 by膰 takie jak na zdj臋ciu ;) nawet fajna ta sukienka, ciezko j膮 by艂o sobie wyobrazi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem szare buty bed膮 pasowa艂y najlepiej. Je艣li nalo偶y艂aby艣 r贸偶owe - za du偶o r贸偶u.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffedora
Cuuuuuuuuuuuudna ta sukienka.Buty wylacznie szare jasny popiel zgaszone srebro.Czarne to tylko jak pisala poprzedniczka z cienkich paseczkow typu sandalki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A艣q
gdzie kupi艂a艣 t膮 sukienk臋?? cudna jest!

Udost臋pnij ten post

Dla mnie ca艂y zestaw pokazany na fotce jest bomba, tylko oczywiscie nie wiem do czego te czarne buty pasuj膮, ale szczeg贸艂;) Wszystko co szare i srebrne mo偶esz spokojnie wg mnie bra膰;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfgret
a ja lubi臋, gdy buty s膮 w innym kolorze niz reszta ubioru, wtedy bardziej zwraca si臋 uwage na to, co kobieta ma na stopach... to takie ma艂e zboczenie;P wi臋c uwa偶am, 偶e panie ze sklepu mia艂y racj臋 i czarne szpilki bd najlepsze;)

Udost臋pnij ten post