Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klarin

Jakie buty do amarantowej sukienki ??

Polecane posty

Gość Klarin

Hej! Mam amarantową sukienkę (taki mocny jaskrawy diemny róż). obcisła, przed kolanko, usztywniany gorset a dół w kwiaty takie odstające jak piórka. Do tego Panie ze sklepu doradziły mi srebrne.szare satybowe bolerko i srebrna torebkę do ręki i czarne szpilki. I własnie - czarne szpilki ? nie lepiej srebrne/szare pod kolor bolerka i torebki ? Jak myślicie ? Czy dobrze będzie wygladac jeden dodatek w postaci czarnych butów???? Biżuteria srebrna.

szkoda że doradziły Ci satynowe to bolerko... Rozumiem że już kupiłaś i odradzać za późno :P tak z wyobraźni ciezko coś powiedzieć. Wrzuć jakąś fotkę zestawu to pomyślimy ;)

ja bym powiedziała tak - jeśli czarne to nie typowe czółenka ale np sandałki na wysokich szpilkach z cieniutkich paseczków - będzie delikatniej a jeśli szare to mogą być takie jak na zdjęciu ;) nawet fajna ta sukienka, ciezko ją było sobie wyobrazić :)

Gość ffedora
Cuuuuuuuuuuuudna ta sukienka.Buty wylacznie szare jasny popiel zgaszone srebro.Czarne to tylko jak pisala poprzedniczka z cienkich paseczkow typu sandalki.

Gość Aśq
gdzie kupiłaś tą sukienkę?? cudna jest!

Dla mnie cały zestaw pokazany na fotce jest bomba, tylko oczywiscie nie wiem do czego te czarne buty pasują, ale szczegół;) Wszystko co szare i srebrne możesz spokojnie wg mnie brać;)

Gość sdfgret
a ja lubię, gdy buty są w innym kolorze niz reszta ubioru, wtedy bardziej zwraca się uwage na to, co kobieta ma na stopach... to takie małe zboczenie;P więc uważam, że panie ze sklepu miały rację i czarne szpilki bd najlepsze;)