Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadklelee

Panowie czy bedac w zwiazku flirtujecie z innymi dziewczynami?

Polecane posty

Gość jadklelee

i gdzie konczy sie granica zdrowego flirtu? moj facet pracuje z pewna dziewczyna i ciagle wychodza razem na ppaieroski, na sniadanie. ona do niego dzowni poza praca, podobno zartuja sobie czasem dwuznacznie, wiem, ze czasem podejdzie do niego i go przytula (on ponic nie odwzajemnia tego). jak robie mu akcje to mowi ze przesadzam, bo ona mu sie nie podoba i denerwuje go na dluzsza mete :O ale jednak mnie to wkurza :(

Gość tez mnie to ciekawi wiec jak j
jest????

Gość gromowładnydzordz
flirt jest tak stary jak świat już neandertale flirtowali mimo że mowa się u nich nie wykształciła a iskali się wzajemnie i w oczka patrzyli , zobacz sobie film Walka o ogień :)

jesli chlopak miesza za duzo w glowie tej na boku dziewczynie omamia ja a jest w zwiazku z inna a ta o tym nie wie, to mentalna szuja - spotyklam sie z takim co obiecywal zlote gory Kochanie, Skarbie itp bylo nagle mowi mi ze ma narzeczona i szczenka mi opadla... jesli wy chlopaki macie problemy w zwizaku to oszczedzcie gry na uczuciach innym Kobietom...

Nie ma co generalizować, ale kobiety również flirtują na boku. Zainteresowanie faceta, nawet to krótkie, dodaje kobietom skrzydeł. Dowartościowują się w ten sposób i tak na dobrą sprawę czują się bardziej atrakcyjne. Nie ma w tym nic złego, jeśli obie strony dadzą sobie jasno do zrozumienia, że to tylko flirtowanie i nie ma co liczyć na coś więcej. Generalnie jestem zdania, że taki niewinny flirt jest od czasu do czasu potrzebny.

Gość Zuzia2010
Flirt to takie dowartościowanie dziewczyny i jest dozwolony. Gorzej gdy strony w grze przekraczają granice i staje się to romansem. Jeżeli strony są wolne to o.k. Flirt ma to za zadanie. Jeżeli jedna osoba w grze jest w związku, muszą uważać by ta granica nie została przekroczona. Flirtowanie zawsze ratowało związek gdy nadchodził kryzys. Romans zawsze związek niszczył. Ludzie tym różnią się od zwierząt, że umieją jeść widelcem i potrafią zapanować nad popendem

Gość sziszaaisza
flirt ubarwia i koloryzuje życie byle nie traktować tego poważnie gorzej gdy któraś ze stron się zaangażuje uczuciowo to wtedy są problemy 🖐️

ze względu na własne bezpieczeństwo, a także tej pani z którą bym ewentualnie flintował, moje flirty są niezwykle oszczędne: Dzień dobry!....... tak brzmią zazwyczaj.

Gość sziszaaisza
a kończą się grzecznym ... do widzenia :D:D:D to faktycznie barrrrdzo oszczędny jesteś

Gość osssssssssssssssssssssssssaaaa
ubawilam sie dzieki Tobie sziszaaisza :) powaznie

Gość osssssssssssssssssssssssssaaaa
o przepraszam mala pomylka tu zaqszla rozbawil mnie bmblondyn :)

Gość ja mam podobna sytuacje
moj maz rowniez z tego co opowiada uprawia maly flirt w pracy. sam uwaza ze to nie jest nic zlego i przeciez tylko w pracy widuje sie z ta pania. ale rowniez potrafi mi powiedziec uwazajac ze jest to zabanwe ze z ta pania rozmawiali o tym, jak uwielbiaja seks po alkoholu. nie uwazacie ze to jest jakas zdrada emocjonalna? nie wiem jak mam to swojemu wytlumaczyc ale najchetniej bym go z lozka wykopala za to. tylko ze wszycy twierdza ze przesadzam... :(

Gość paririririiririr
może najpierw zaznaczmy gdzie kończy się granica flirtu ? ;)

Gość ja mam podobna sytuacje
no wlasnie, wiec gdzie sie konczy???

Granica flirtu kończy się, kiedy ludzie są w związkach. Niby taki "niewinny flirt" zajeżdża mi skłonnościami do zdrady i oczywistym brakiem szacunku do uczuć osoby, z którą się jest w związku. Każdy jednak posiada inną moralność...