Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedyna w swoim rodzaju.....

Czy istnieją normalni faceci?

Polecane posty

Gość ubrane fakty
zachowałaś resztki rozsądku! brawo za wcześnie na brawa,to było przejęzyczenie :)

zachowałaś resztki rozsądku! brawo za wcześnie na brawa,to było przejęzyczenie zapomniałaś dopisać "zawsze" ?

Gość Ike proszę powiedz
ojjjj chodzi zeby pusia była gładka i dupka :) bo chce wszystko wylizać :p Wiem ze znasz :P

Gość Wybaczcie ale nie uwierzę
Lucy, mi to zwisa, co oni sobie gadają. To jest po prostu komiczne, jak Ike robi z siebie na forum osobę, którą w rzeczywistości nie jest. Dużo konfabulacji, zapieczonej z kpiną, z dodatkiem niebywałej zarozumiałości i arogancji, podlewanej sosem z cynizmu. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 220 st., piec godzinę i... trucizna z Ike gotowa. Jeść zaraz po przygotowaniu. Smacznego! :-D

o masz wygryźć, przeżuć, wypluć - wiadome miejsca posmarować kremem

To jest po prostu komiczne nie wzywaj imienia wielkiego nadaremno zwłaszcza po stracie medalu

Gość Ike proszę powiedz
😭

Gość ubrane fakty
zapomniałaś dopisać "zawsze" od dopisywania mamy ciebie:)

Dużo konfabulacji, zapieczonej z kpiną, z dodatkiem niebywałej zarozumiałości i arogancji, podlewanej sosem z cynizmu. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 220 st., piec godzinę i... trucizna z Ike gotowa. Jeść zaraz po przygotowaniu. Smacznego! nie podlizuj się :P

zapomniałaś dopisać "zawsze" od dopisywania mamy ciebie wy samisiu to możecie mieć :) wrzody na dupie:)

Gość ubrane fakty
wy prędzej ikusiu ich się dorobicie:)

ubrane fakty wy prędzej ikusiu ich się dorobicie bawicie się we wróżkę ? medal koleżanki chcecie ?:)

Gość ubrane fakty
bawicie się we wróżkę ? medal koleżanki chcecie ? nie odbieramy innym co im się należy! wróżką nie trzeba być ,w pewnym wieku wrzody na dupie się robią to fakty:)

wróżką nie trzeba być ,w pewnym wieku wrzody na dupie się robią to fakty raczej przypuszczałabym, że nie zamierzasz zdezynfekować sobie ust:)

Gość ubrane fakty
raczej przypuszczałabym, że nie zamierzasz zdezynfekować sobie ust nie zamierzam bo i całować nie mam zamiaru

nie zamierzam bo i całować nie mam zamiaru fakt- przecież nie jestem facetem:)

No i to kolejny dowód na hipokryzję Ike: "ike wy samisiu to możecie mieć wrzody na dupie" - arogancka, grubiańska i wulgarna. A fe, na pewno nie ma takiego idioty, który by chciał kogoś takiego, chyba że jakiś prostak. :-0 Przestań się ośmieszać tymi swoimi dennymi tekstami.

Gość ubrane fakty
i kto tu się bawi we wróżkę? ;) pozdr

arogancka, grubiańska i wulgarna. A fe, na pewno nie ma takiego idioty, który by chciał kogoś takiego, chyba że jakiś prostak. pomijając fakt- że pora nauczyć się co znaczy słówko "hipokryzja" to możesz mnie nawet nazwać świnią- jak ma ci to ulżyć :) ....... i kto tu się bawi we wróżkę? ale ja naprawdę nie jestem:P sprawdziłam:P

"pomijając fakt- że pora nauczyć się co znaczy słówko "hipokryzja". No tak, zapomniałam że to słowo nie z Twojego słownika, dlatego nie zajarzyłaś. Powinnam do Ciebie przemówić Twoim językiem, ale niestety nie posiadam słownika wulgaryzmów. I uważaj podczas mówienia, bo niebawem zatrujesz się tą trucizną, którą w sobie masz.

napiszesz coś z sensem?? bo nie wiem czy czekać :)

ike "Dużo konfabulacji, zapieczonej z kpiną, z dodatkiem niebywałej zarozumiałości i arogancji, podlewanej sosem z cynizmu. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 220 st., piec godzinę i... trucizna z Ike gotowa. Jeść zaraz po przygotowaniu. Smacznego! nie podlizuj się". Swoją drogą, nawet krztyny błyskotliwości Ci brak. Szkoda mojego czasu na dyskusję z kimś, kto "wyżej sra, niż dupę ma" (to na pewno zrozumiesz, bo to z Twojego słownika).

ike "napiszesz coś z sensem?? bo nie wiem czy czekać". Ja już umarłam z nudów, czekając na odrobinę inteligencji, choćby jej chwilowy przebłysk, w Twoich postach. Pa, pa.

tak myślałam, że moje pytanie stanie się retorycznym........

Ja już umarłam z nudów, czekając na odrobinę inteligencji, choćby jej chwilowy przebłysk, w Twoich postach. Pa, pa. teraz z całą stanowczością stwierdzam, że "normalnego " faceta dla ciebie nie ma:) nie ma i już :) i w sumie dla tych niedoszłych to może i dobrze.........

Gość kup se wibrator
tak ja:D

Gość odpowiadam na pytanie
nie.