Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soszi

seks

Polecane posty

Gość soszi

Chyba jestem jakas dziwna ale podniecas mnie seks z obcymi mężczyznami. Ostatnio pieprzyłam sie z gosciem w pociągu. Kiedys w bramie kamienicy. Uwielbiam nieznajomych. Ma ktos tak podobnie jak ja czy jestem nienormalna? Mam dopiero 17 lat ale tak sie zastanawiam czy bede moga być w stałym zwiazku z jednym gościem.

Gość daj namiary na siebie
popieprze cie, lubie siedemnastki

daj namiary na siebie ---> tylko nie popełnij gafy i nie przedstaw się od razu z imienia i nzawiska bo będzie po ptakach :classic_cool:

Gość daj namiary na siebie
przestrzegasz innych, zeby nie popelniali twoich bledow?:classic_cool::D

puszczalski kurwiszon z ciebie. Pewnie już masz hiv, albo jakieś choróbska weneryczne.

To nic złego, dopóki ogranicza się do fantazjowania... W wieku 17 lat trudno wyznaczyć sobie granice postępowania i często robi się rzeczy bardzo niedojrzałe i nieodpowiedzialne. Do nich jak najbardziej zalicza się seks z obcymi mężczyznami. :) Chodzi Ci o przyjemność, ale gdzie miejsce na konsekwencje, rozsądek? Nie muszę chyba wspominać o chorobach (lepiej się badaj, kondomy nie chronią przed rakiem szyjki macicy np.) Przez takie zachowanie nieco bezcześcisz swoją godność moim zdaniem. Nie jest Ci z tym źle?