Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskie ooookoooooo

samotna matka gdzie moge poznać mężczyznee

Polecane posty

mam już dość samotności jestem młoda mam syna szukam prawdziwej miłości i nie chce być dłużej sama !!!

Gość a gdzie jest ojciec dziecka
i facet, który cię shańbił? Szukasz jelenia, który zaopiekowałby się tobą i twoim bękartem. Trudno będzie znaleźć durnia, który chciałby babę z przychówkiem.

nie rozmawiam z dnem

Widzę że tu sama hołota.Nie mam tam konta więc nie wiem o czym do mnie mówisz

zgadzam się w powyższym: zdjęcie z dzióbkiem i koniecznie w kiblu!!! Zlecą się do ciebiecjak muchy do gówna!

Jakim dziubkiem?

Gość Uboot
nie przejmuj się. Spróbuj wrzucic temat na "rozwodnikach". Tam jest spokojniej.

ja tez bylam samotna matka, poznalam wspanialego faceta wlasnie w pracy, jest wspanialym ojcem dla mojego syna i teraz tez mamy wspolnie dziecko planujemy nastepne , nie martw sie napewno kogos poznasz

Gość ile masz lat, skont klikasz
jaka miseczka

Gość aneta_90_210
Trzeba było się nie puszczać, to normalne że faceci nie chcą mieć zbyt szybko dzieci, a jak już ma to być jakaś dziewczyna z gotowych dzieckiem- pozostałości po wcześniejszych latach to już w ogóle. Faceci chcą się wyszaleć a nie od razu wchodzić do związku i być tatusiami w kapciach i gazetką :/ z resztą ja jestem dziewczyną i też raczej bym nie chciała faceta z bachorkiem. Jednak różnie się w życiu układa, może znajdziesz jakiegoś fajnego chłopaka, ale zbyt dużego wyboru to Ty teraz nie masz...

Gość dżin + tonik i winko czerwone
Gdzie ojciec dziecka Twojego?

widzę że tu samo zacofane towaryzstwo które żyje stereotypem samotnej matki która pewnie nie wie kto jest jej dzieckiem nie ma tu z kim pogadać i tyle

miało być ojcem jej dziecka

Gość najdziwniejszy
a gdzie padre zawedrowal? dziwi cie, ze ludzi (byc moze potencjalnych zainteresowanych) to zastanawia? :D

masz racje ludzie sa wstretni, jesli kts pokochaciebie pokocha i twoje dzecko, ludzie nie zrozumieja co czujez dopoki nie beda w twojej sytuacji, to ze ktos ma dziecko nie znaczy ze sie puszza czy costakiego poprostu faceta miala chuja i im nie wyszlo przewaznie tak jest

Gość juhu
Jesteś młoda,masz syna i masz dość samotności . Chciałaś kogoś złapać na dziecko ale się nie udało ?Trzeba było sie nie ruchać .

ludzie jestesce wredni nie birzecie np tego pod uwage ze np ojciec zmarl a moze byl pijakiem a moze zdradzal jest miliony powodow dlczego kobiea z dzieci zostawia ich ojca to nie jst jej win lepiej by samotna mtka niz sie mezyc z idiota wieszosc polakow to idioci trudno o dobrego meza

Gość aneta_90_210
To skoro się nie planowało z tym facetem- chu.jem wspólnej przyszłości to trzeba było się zabezpieczać. Nie ma że "poniosło nas, nie pomyśleliśmy o tym bla bla...", później takie zostają same z brzuchem :/ ale dobra- wiem że nie trzeba być puszczalską żeby zaliczyć wpadkę, to się zdarza wszystkim niemyślącym dziewczynom. A teraz co do tematu, z moich licznych obserwacji wynika że szukanie na siłę partnera nic nie daje. To najgorsze co można zrobić. Czekaj, nie szukaj może sam się znajdzie, tylko nie mów od razu o dziecku bo spier.doli nim się w Tobie zakocha.

Gość Uboot
Skutecznie wypłoszyliście dziewczynę, a chciała jedynie pogadać.

Gość juhu
W ostatnim czasie laski lecą na kasę i na siłę pakują się w życie bogatego faceta nie zwracając uwagi na to czy facet ma rodzinę czy też nie . Gotowe są urodzić dziecko nie patrząc na konsekwencje swoich czynów.

Gość sisi.
Jeśli będziesz zbyt intensywnie szukała, wkrótce możesz być samotną matką z dwójką dzieci.

Gość najdziwniejszy
no chyba ze blizniaczki... a tak na serio, to nie martw sie, znajdzie sie, bo doswiadczeni ludzie wiedza, ze roznie sie w zyciu uklada tylko o takie rzeczy nie pytaj w srodowisku, w ktorym tylko polowa nauczyla sie juz trzymac mocz :D