Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oirvlvnkbsdivgbrie

Przykre słowa od dziewczyny

Polecane posty

Gość oirvlvnkbsdivgbrie

Myślała, że zaszła w ciążę. Pękła prezerwatywa. Przez zrobieniem testu była bardzo zdenerwowana. Powiedziała mi, że jak zajdzie w ciążę zostawi mnie i usunie dziecko. Teraz nei wiem co o tym zwiazku myslec

Gość Cheryll
to raczej nie trudne pytanie

Gość marta grzechu warta.
to jakaś podła morderczyni uciekaj chłopaku!

widać nie zależy skoro twoje dziecko by usuneła matko jak możesz z nią być?

Gość najdziwniejszy
szczesciarz gratulacje

jak dla mnie to ona jest niedojrzałą pustą ...

postaram się temat potraktować poważnie:P autorze ludzie pod wpływem emocji mówią takie rzeczy , że czasem sami nie wierzą, że byliby do tego zdolni

nie normalna kobieta która dowie się że np. jest w ciąży lub mogłaby być nie wypowie nigdy takich słów !

Wlasnie tak sie tlumaczyla. Ze byla bardzo zestresowana i nie myslala racjonalnie. Niby tak ale ciezko mi w to uwierzyc. Ja bym jej nie zostawil w takiej sytuacji a napewno nie namawial na usuniecie dziecka

Gość umcyumcy
była bardzo zestresowana. człowiek w panice gada różne rzeczy.

Gość najdziwniejszy
ike, to znaczy jakby facet na wiesc o dziecku tak zareagowal, to tez spoko, tak? :D nie kpij

jeśli potem by sprostował? to tak może nie sielankowo ale do przyjęcia każdy ma prawo do błędu

rozumiem zdenerwowanie itp blabla....są rzeczy, których się nie mówi nawet w zdenerwowaniu - takie moje zdanie. biorąc pod uwagę fakt, ze jesteście razem długo i jesteście zaręczeni tak? no to wybacz....

postaram się temat potraktować poważnie znow upaly? znowu wszystko zepsułeś

Jestesmy ze sobą kilka lat. Za rok slub. Dziewczyna ciagnie 2 kierunki studiow i ma dosc surowych rodzicow. Nakrzyczala na mnie ale przeciez nie jestem niczemu winien. Przeciez nie chcialem jej zlapac

mojego kłamstwa i twojego tupetu eee to konkurs jest ustawiony ja nie narzekam:P

Gość browneyes25
zaskoczony a ja sie jej nie dziwie ze w emocjach tak powiedziala ....kiedys napewno bedzie gotowa na dziecko ale widocznie jak widzisz nie teraz...... u mnie bylo na odwrot ....tzn nie kazal usuwac jak zaszlam ani nic tym podobne bo jestesmy przeciwko temu calkowicie...ale nie udzielal sie ani cala ciaze ani jak synek sie urodzil .....normalnie po 6 latach wspolnych okazalo sie ze zylam z nieznanym mi dotad czlowiekiem .....ale jak zrobic dzieciaka wiedzial dobrze i jeszcze sie przezegnal zeby wszystko bylo oki....naiwna bylam ...udawal zakochanego a potem nagle kawalerskie zycie mu spasowalo ...i tym o to sposobem stracil wszelkie me uczucia i chocby sie zesral nigdy go nie pokocham juz.....