Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniullllka

wam tez podobaja sie bruneci o sniadej karnacji ???

Polecane posty

Gość pupa lupa
a mnie się podobają tacy faceci o których mówi autorka - sama mam meza o takim typie urody no i ja też się do niego dopasowałam pod tym względem ;)

Gość gorocys
twazr facetow seksowniej wyglada jak sa brunetami :) tez sie wam dziewczyny tak wydaje??

Gość lezem i kwiczem
u mnie w klasie sliniom sie do takich co zapodala ta xymena czy jak jej tam i takich reszty pedzio z linkow<3

Gość pupa lupa
no wiec kolejny dowód na to ze faceci o ciemniejszej cerze maja lepiej i mają lepsze powodzenie u kobiet.. wiec nic nie pozostaje nam jak tylko cieszyć oko takimi okazami ;)

Gość 15-18 dzieci sie takimi podnie
caja :D:classic_cool: :D

Gość gorocys
mowisz tak jakby gutst i upodobania kobiet sie zmienialy i byly zalezne od wieku co jest smieszne to jest kwestia podswiadomosci a tacy bruneci maja po prostu dominujace geny i dzieci z takimi sa zdrowsze i ladniejsze :)

Gość naarcys
Bruneci górą ... są seksy ... seksowni

Gość sdfsdfdsfd
00:08 [zgłoś do usunięcia] xz ascsacsacsac cos duzo osob pisze o brunetach ciekawe czemu tak jest , ze mnostwo kobiet gustuje w brunetach?? umie ktos te zjawisko wytlumaczyc Ja Ci wytlumacze :) Faceci o ciemnym zaroscie sa postrzegani jako bardziej mescy. Najbardziej meski typ faceta to wlasnie brunet, z ciemnym,mocnym zarostem na twarzy, mocno zarysowana szczeka, szeroka klatka piersiowa itp.. Taki blondasek jak pokazujecie na zdjeciach wyglada jak milutki chlopaczek do przytulenia ale nie wzbudza w kobiecie poczucia bezpieczenstwa. Byly nawet badania na ten temat. Oczywiscie kazdy ma inny gust i wiadomo ze nie kazdemu sie podobaja bruneci, ale jednak chyba podobaja sie bardziej :) A no i bez uprzedzen :D to ze ktos jest brunetem o oliwkowej karnacji nie znaczy ze od razu jakis arab albo cygan :D Ja tez mam przystojnego ciemnookiego bruneta i nie zamienilabym go na innego :)

Gość hdhhsss
Bruneci u nas tak....ale cyganie,turasy,rumuni...nie :O:O

A mi sie bruneci w ogóle nie podobają a juz na pewno nie o ciemnej karnacji. Zdecydowanie wolę blondynów o niebieskich oczach i jasnej karnacji

"ale za to w skali swiatwej malo oryginalny" zaiste, lecz w skali krajowej już owszem

Gość pupa lupa
o gustach się podobno nie dyskutuje :0 :) ale jeśli chodzi o mnie to blondyni mężczyźni wogóle nie są obektem wizualnego zainteresowania :P

Gość pupa lupa
obiektem mialo być he

"zaiste, lecz w skali krajowej już owszem" unikam pisania o niektorych oczywistosciach, z dwoch wymienionych padlo tym razem na te kwestie ;-)

Gość tośka.. Łódź
ja lubie tylko blondynów :) z niebieskimi oczami, wiec nie stanowie dla was , Panie, zagrozenia moj facet jest słodkim bnlondynkiem, ktoremu wiele mozna wybaczyc ;p

no fakt, ale moje ego ucierpiało na tym, że nie jestem oryginalny :P:P oraz - jak to o gustach się nie dyskutuje? Dyskutuje się tylko o gustach

"le moje ego ucierpiało na tym, że nie jestem oryginalny" a czy to przypadkiem nie jest dla Twojego konkretnie ego korzystne? co prawda kropla w morzu, ale zawsze! :P ;-)

Gość Wroclaw mówi że
Naj, naj są oliwkowi, wysocy, bruneci o niebieskich oczach - mrrr

Gość joktokto
mnie też tak ciagnie do kobiet jak was do brunetów strasznie mi się nogi uginają kiedy widzę kobietę

Gość oj dziewczyny i co ja mam powi
a jak ja jestem rudy to powiecie mi , ze jestem niezle ciacho :) powiedzcie , ze jak widzicie rudych to az macie mokro :D

Gość rudyryc
powiem Ci ze w wirtualnym swiecie moze Ci napisze , ze mnie rudzi krecą lecz w realu są to głownie bruneci

do rudyryc pisałam wcześniej, że najbardziej lubię blondynów a rudzi też są fajni bruneci mi sie nie podobają

Gość rudyryc
czyli jestes wyjatkiem , ktory potwierdza regule bruneci maja lepsze geny bo w wiekszosci czarna cera czarne wlosy reprezentuja dominujace geny no ale jakis wyjatek sie w kazdej regule znajdzie lecz nie o to tutaj chodzi :D a jak napisalas , ze rudzi tez sa fajni to zastanawiam sie czy jestes atrakcyjna kobieta bo ja nie widzialam jeszcze rudego faceta z atrakcyjna kobieta

Gość ktos tam:)
rudyryc zgadzam się w 100 procentach :D

Gość Spalona żarówka
Augusin Egurola albo Pirs Brosman. Co do rudych to moja przyjaciółka to wyjątek, z tym że on ma to coś- są małżeństwem.

Gość oj kobiety
a ja lubie jak facet jest sekswony i jezeli mam wybierac miedzy przystojnym brunetem a blondynem to wezme bruneta

Gość pogielo was z tymi brunetami
durnoty wy:D:D