Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wklejcie jej fotke

Sprawdzone i skuteczne sposoby na komary

Polecane posty

Gość wklejcie jej fotke
oki 5 zł podeśle:-) miety nie mam..zwykłe kwiatatki..trawke tylko i oczko wodne;-) chyba własnie przez ta wode mam tyle komarów w domku:-( Wykropiłam włosy offem i jade na przejażdzke...miłego wieczorku:-)

Gość wklejcie jej fotke
Truskawencja nie moge kupić tego kwiatu:-0 może jest inna nazwa?;-) kupiłam dzisiaj rajd do kontaktu...chyba działa,bo jak do tej pory nie zostałam ugryziona..gożej z wyjściem na dworek:-0

Gość gość
U nas w domu w większości okien sa takie siateczki – i to jest chyba najbardziej skuteczne :), maz ze względu na to ,ze duzo czasu spedza w garazu kupił sobie ostatnio w http://pl.dr-thiel.net/ taką osłonę , chroniąca przed owadami itp. – fajny, praktyczny i skuteczny pomysl

Gość Joasiadurasek
Czy wiecie, że Komary nie tolerują zapachu, kocimiętki, bazylii pospolitej, nagietka i lawendy oraz tak zwanej komarzycy. Omijają one także ogrody i inne miejsca, na których zasadzono rośliny o cytrynowym zapachu: pysznogłówkę cytrynową, palczatkę, melisę lekarską i pelargonię wonną. Więcej na temat walki z komarami znajdziecie na moim blogu - http://panidomu-perfekcyjna.crazylife.pl/2014/06/30/sprawdzone-domowe-sposoby-na-komary-poradnik/#more-33, zapraszam, polecam :)

Gość gość
hahaha ona myslala ze komarzyca to 'pani komar' ja jebie :D:D:D ja mam lawende, nieduzy krzak, wąskolistna (mam jeszcze lekarska i chyba ozdobna - nie wiem czym sie roznia, ozdobna w sumie nie pachnie) jak zawieje to czuc ja z daleka :) ponoc odstrasza wszelkie owady, a komarzycy narazie dostac nigdzie nie moge

Gość nati8912
Stosowałam kiedyś skórki od pomarańczy na komary. Kładłam je na parapecie i rzeczywiście nie właziły do domu. Teraz to już na nie nie działa. Zazwyczaj stosuję spray na skórę VACO i mam problem z głowy. Tylko on jest skuteczny, a nie te środki z reklamy w TV.