Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanadama

Jaki kolor wlosow?zdjecia - doradzcie

Polecane posty

Gość niezdecydowanadama

Hej, Mam 20 lat, mialam juz chyba kazdy kolor wlosow na glowie. Teraz mam rudy-braz, ale powoli mi sie nudzi i chcialabym cos zmienic, ale nie wiem w jakim kolorze byloby mi najlepeij. Podaje linki do moich zdjiec, we wlosach czarnych, blond, rudy blond, rudych, normalnych(czyli brazowych) i takich jak mam teraz czyli rudo-brazowych. W ktorych najlepiej waszym zdaniem? Prosze nie oceniajcie zdjec tylko ktory kolor wlosow mi pasuje. Dzieki za opinie. http://pictureshare.org/view/0206f70457ac81314e7efece6b32fd7e.jpg http://pictureshare.org/view/0664033ef47c5d1edd878e110da536c2.jpg http://pictureshare.org/view/ceac52071db66e49d7d768054b599967.jpg http://pictureshare.org/view/468da0b1c4c85a1cf3a42898e5e3cf52.jpg http://pictureshare.org/view/135d00ac455ba848475bf21a52752dd4.jpg http://pictureshare.org/view/74c4484400d407359914de711065acdb.jpg

Gość blę27
moim zdaniem najładniej wyglądasz w przed ostatnich...chociaz w drugich tez dobrze

Gość aneta_90_210
na pewno nie blond i rudy, ponieważ masz przebarwienia i trądzik, a te kolory skutecznie to podkreślają, czarne włosy też Ci nie pasują, trochę Cie zgaszają. Myślę, że najlepszą opcją dla Ciebie są brązy, jakaś czekolada.

Gość ciotka zocha
ten przedostatni.

Gość mandragoraaaaa
Blond! Do tego opal się delikatnie,zadbaj o cerę, wyreguluj brwi i zrób delikatny makijaż. Kobieto, dbaj o siebie, bo jesteś troszku zapuszczona.. :o

Gość jak dla mnie na drugim
wyglądasz fajnie i w brązowych natomiast blond okropnie

to 2 zdjecie od gory podoba mi sie najbardziej. i dokladnie, zajmij sie swoja cera, zrob delikatny makijaz.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przedostatni kolorek najbardziej Ci pasuje

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
Strasznie jesteś zaniedbana, więc wszędzie wygląda strasznie...:/ Dobrze Ci w krótkich włosach ( tak jakbym wyobraziła sobie zadabaną twarz) i ciemnych

Gość przedostatnie
i tylko! Żądne jasne blondy i rudości! W ciemnych i w tych na ostatnim zdjęciu też ujdzie, ale na przedostatnim najlepiej.

Gość niezdecydowanadama
Nie musicie mi mowic ze musze sie za siebie wziasc... wlasnie sie staram. Z opinii widze ze wiekszosc mowi ze najlepiej wygladam w naturalnych wlosach, co jest poniekad dla mnie zdziwieniem, bo ja siebie najbardziej widze w rudych... Musze sie zastanowic nad tym brazem. Ale nie sadzicie ze nie wygladam za smutno w tym naturalnym brazie?bo on taki zimny jest, zawsze mi sie wydawalo ze tak szaro w nim wygladam.

Gość też nie wiem co i jak
fajnie wyglądasz w tych falowancyh blon oraz w krótkich brązowych rudoblond i czarne Ci nie pasują.... co do wyboru koloru ważny jest kolor oczu i karnacja....przyjrzyj się dokładnie tęczówce oka, nie widzę dokładnie ale ty chyba masz wokół źrenicy taką delikatną żółtawą obwódkę.....to odcień który najlepiej współgra z Twoim typem urody też mam szaroniebieskie oczy, czasem zdają się zielone, eksperymentowałam z rudościami, brązami itp, z natury mam ciemny blond wchodzący w rudawy brąz....ale dopiero złocisty blond (jasnożółty) analogiczny do tego pierścienia w tęczówce nadał mojej twarzy wyrazu....co ciekawe wielokrotnie gdy jestem u fryzjera, dziwią sie gdy mówię że to nie jest mój naturalny kolor.... kiedyś w jakieś gazecie widziałam właśnie przykłady doboru koloru włosów w oparciu o kolor tęczówki oka i właśnei te kolorowe pierścienie, tak dobrany kolor wygląda najnaturalneij i rozświetla twarz

Gość też nie wiem co i jak
drugie zdjęcie i te przedostatnie, na tych wyglądasz najlepiej, obie fryzurki też super

Gość sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
najladniej na przedostatnim zdjeciu-najbardziej ci pasuje,sama bym chciala miec taki kolor ,jesli mozesz to prosze powiedz mi jaki dokladnie to kolor bo mysle ze sa farbowane

i ladnie ci w krotkich fryzurkach:)

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
Kolor włosów to nie wszystko dlatego radzimy kompleksowo;) Mi pomogła firma loreal - bardzo dobre kosmetyki na cerę trądzikową.

Gość PRZEDOSTATNIE
łądne, łądny makijaz. na reszcie beznadzieja

Gość ollamonolla
mi się najbardziej podobasz w tym rudo-blondzie, ale fryzurka koniecznie z przedostatniego zdjecia :) pozrawiam

Gość niezdecydowanadama
przedostatni to wlasnie naturalny kolor. oczy mam szaro-niebieskie, z taka pomaranczowa obwodka dookola zrenicy i granatowa obwodka na zewnatrz.

Gość gjhjhgfjhgj
zdjecie 2 i przedostatnie,najlepiej ci pasuje

Gość niezdecydowanadama
Widze ze wiekszoscia glosow wychodzi ten naturalny braz. Te krotkie rudo-blond to byl efekt niezamierzony rozjasniania wlosow dlatego raczej trudno byloby mi to powtorzyc. Z okazji ze teraz mam wlosy farbowane to ma ktoras z was moze sugestie jaka farbe kupic zeby uzyskac ten odcien jak na przedostatnim zdjeciu?

Ciezko powiedziec bo nie wiemy jaki masz teraz kolor wlosow(piszesz ze masz teraz farbowane) no i na farbowanych tak naprawde nigdy nie mozna byc pewnym efektu koncowego,zawsze moze wyjsc troche inny od spodziewanego,chociaz czasem sie udaje:) Ale jesli chodzi o farbe to polecam ci loreal excellence-to sa bardzo trwale farby,nie niszcza wlosow

Gość morde masz brzydka
2 albo przedostatni

Gość Braz
Najładniej w tym zimnym brazie :) i w takiej fryzurce :) masz urode typowo słowiańska :) na twoim miejscu obciełabym króciutko włoski tak do polowy szyji i przefarbowała na zimny brąz poziom 6.1 :) i nie opalaj sie za duzo :) bo bardzo ladnie ci jak masz jasniejsza cere :) koniecznie uzywaj delikatnego podkladu i tuszu do rzes koniecznie !!!

Gość gdfhgjmhkmgj,mndbf
nie wiem ktory to naturalny ale super wygladasz na tmy przedostatnim i wg mnie taki najbardziej ci pasuje:)