Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanadama

Jaki kolor wlosow?zdjecia - doradzcie

Polecane posty

Gość niunieczka181
przedostatnie zdjecie super

Gość niezdecydowanadama
Dziekuje bardzo wszystkim za pomoc:) Nie wiem co bym bez was zrobila(pewnie przefarbowala sie na jakis glupi kolor). Czyli jednak bedzie braz, moze nawet lepiej bo jak beda odrosty to nie trzeba bedzie farbowac. Mam tylko nadzieje ze ujda mi sie trafic taka farbe.

Gość provokejszyn jak nic
jak dla mnie to te brazowe albo te rude tez.... osobiscie radzilabym zorbic taki kolor brazowy ktory ''odblaskuje'' na rudy'' ,powinnas wybierac zimne odcienie ze wzgledu na twoja ''urode'. poza tym masz bardzo ladne oczy, o ile je pomalujesz- wystrczy maskara wg mnie i prosze cie wyrzuc ten tani ''niebieski'' cien co go masz na jednym ze zdjec..... poza tym , lekka opelnizna na pewno sie przyda i troche poprawi ci cere. wg mnie fajnie wygladalabys w falowanych wlosach=- tak zeby dodaly ci objetosci ... no cos takiego http://fuzzythoughts.files.wordpress.com/2008/01/scarlettjohansson.jpg poza tym niech Bog cie broni od farbowania na blond czy czern bo zaden z tych kolorwo nie jest dla ciebie.

Gość zdecydowanie przedostanie
wella safira ma piekne odcienie takich brazow np turecka mokka lub orientalna czekolada, sprobuj jeden z nich, w blondzie mnie sie nie podobasz, aledecyzja nalezy do Ciebie.

Gość cvdxxd
zdecydowanie przedostatnie zdjecie :)

Gość ninkase
a moim zdaniem nr 2

Gość tylko ciemne
czyli to srodkowe zdjecie gdzie masz loki i przedostatnie. blond wyglada koszmarnie, zwlaszcza ze to tak naprawde zolty a nie blond :P jak juz przefarbujesz wlosy na ciemno to jeszcze idz przekonaj moja siostre, bo ona wlasnie ma taka cere jak ty a robi sobie jajecznice na wlosach :P:P:P

zdecydowanie taki kolor,jaki masz na przedostatnim zdjeciu.Masz chlodny typ urody (oceniajac po kolorze cery,ktora na zdjeciach jest lekko rozowa) i pasuja Ci chlodne kolory wlosow.Rudosci i wszystkie "zlote" kolory tylko podkresla zarozowienie skory i przy okazji wypryski.

Gość Karo*
Aleś Ty już miała już kolorów na głowie :-) Mi się podobasz na drugim i przedostatnim zdjęciu.

Gość frulalika
zdecydowanie przedostatni kolor!

Gość w p l
drugie zdjęcie - taki kolor podkreśla kolor twoich oczu i rozświetla twarz.

Gość ninahagen
dwa ostatnie zdjecia, a zwłaszcza przedostatnie I lepiej ci z krótkimi włosami, w tych wszystkich lokach wyglądasz jakos strasznie niepozornie, krótsze, gładkie włosy odkrywają twarz, którą masz ładna i regularną

Gość saronimka
mi sie podobasz w brązach i w krotszych włosach. Nie podoba mi się blond a rudy to już tragedia :)

Gość ninahagen
jakbyś chciała blond, to nie zwykłym rozjasniaczem, bo wtedy ci się pokazuja te rude pigmenty, które ci nie pasują - tylko u fryzjera, chłodny blond i nie taki całkiem jaśniutki, raczej z tych ciemniejszych

Gość niezdecydowanadama
Troche czasu minelo, wlosy zafarbowalam na braz i tak jak niektore z dziewczyn doradzily, przycielam je(bez zadnego cieniowania). Zeby sie pochwalic wklejam zdjecie. Wyszlo troche za ciemne, ale pewnie po paru myciach bedzie w sam raz. Wybaczcie moje nierozprostowane wlosy, wiem ze to nie wyglada zbyt schludnie. No i makijaz jest w wersji wieczorowej, nie maluje sie tak w zwykle dni(zeby mnie tu nikt nie posadzal o gotyckie zapedy). W kazdym razie dziekuje za rady, efekt mi sie bardzo podoba. http://pictureshare.org/images/d9300f7afa5ec6b85b9bae0fa8ff6631.jpg

Gość 63257635
nr 3 i 4 wyglądasz źle

Gość Martula1993
Moim zdaniem ciemny brąz jest najlepszy. :)

bardzo fajnie wygladasz w kolorze chłodnego brazu tez uwazam ze najbardziej do Twojej urody pasuje ten odcien, mam prozbe czy mozesz napisac z jakiej firmy uzyłas farby do włosow i który dokładnie odcien dzieki z gory :)

Gość niezdecydowanadama
Nie wiem o ktory braz pytasz. Jesli to zdjecie na pierwszej stronie to akurat to byly naturalne, niefarbowane. Zas moj ostatni post to palette, sredni braz.