Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vampires exist

jak sie na nim zemscic? c zrobic zeby cierpial jak ja?

Polecane posty

Gość vampires exist

ranil mnie przez rok zwiazku, teraz jego kolej..

Gość kei
połam mu ręce i spal samochód. będzie cierpiał potrójnie

Gość zamow klątwe
:D

Gość vampires exist
hehehe kei - jasnowidz? (mj eks jest taksowkarzem :D)

Gość vampires exist
no ok, moze nie zemsta ale cos co mogloby go zabolec... np jakis opis na gg, albo cos bym mogla mu powiedziec, cos zrobic.. jeszcze tydzien temu twierdzil ze mnie kocha, wiec moze faktycznie tak jest.

Gość moniaaaa123321
umów sie z jego najblizszym przyjacielem :)

Jak facet jest inteligentny to zobaczy, że robisz to specjalnie i tylko się ośmieszysz. Nie masz pojęcia jak to z boku wygląda i jak łatwo zauważyć sztuczność w takim zachowaniu. Dojrzej dziewczyno. Pozdrawiam

Gość vampires exist
oj daj spokoj :P wszyscy sobie wstawiaja opisy, a on jest taki (jak ja z reszta) ze lubi dociekac. ja 20 on 30

Gość vampires exist
chce zeby cierpial.. :(

Dla osób, które prowadzą takie durne gierki nie mam żadnego szacunku. Jeżeli chcesz się zniżać do takiego poziomu to proszę bardzo.

Gość "zemsta jest potrawą
która najlepiej smakuje na zimno". poczekaj, aż emocje opadną, a potem się mścij. tylko mam nadzieję, że wtedy uznasz, że nie warto. Kobieto brak kontaktu i ignorancja jest w tej sytuacji najlepsza. Nic tak nie boli jak kompletny brak zainteresowania

Gość vampires exist
wiem, masz racje. ignorancja... dzialalo do tej pory. jak go olewalam to skomlał. napialm mi wczoraj pare niemiłych słow, zaluje ze mu odpisalam...

Gość vampires exist
czepiasz sie.. :/

Oko za oko, zab za zab.... Co za paranoja. Nie masz innego zajecia? Co Ci to da?? Poczucie ze sie "dobrze" zeszmacilas?

Szukanie dziury w całym Rada powalająca na kolana prostotą i skutecznością.... BĄDŹ SZCZĘŚLIWA BEZ NIEGO! Szlag go trafi. Jestes pewien? Nawet jesli komus nie zalezy? A jesli tak to jak zaczerpnac satysfakcji z owego Szlagu?:P

A na hooj ci satysfakcja??? Az tak podnosi morale, ze sie musisz tak miernie dowartosciowywac?

Coralick zemsta zawsze laczy sie z satysfakcja ze swej definicji. A Autorka mowi o zemscie.

Jestem pewien. Robiąc komuś tylko krzywdę ma się złośliwą satysfakcję, która oprócz działania destrukcyjnego poza tym nic nie daje. Satysfakcja jest pozorna i mija szybciej niz stan upojenia, po którym przychodzi kac bezsensu. Jeśli jest się szczęśliwym DLA SIEBIE, to oprócz tego prędzej czy później zwróci to uwagę tego, kogo powinno. Bo jak to tak - zostawiłem ją, a ona beze mnie ma czelność być szczęśliwa? No świnia nie kobieta! :p

Szukanie dziury w calym Poprawiles mi humor:) A jednak dobrze zrobilam ze swoim ex:)

Uwazam ze to plytkie i tyle. No chyba ze ma sie 20 lat i mleko pod nosem a taka "pseudo-stysfakcja" jest szczytem naszych marzen. Osobiscie wolala bym zabrac sie za wlasne zycie, odpoczac po nieudanym zwiazku i szukac tego kogos wyjatkowego niz zacierac rece i podbudowywyac w sobie frustracje, zlosc i nienawisc.

Szukanie dziury w całym Ona2222 "dobrze zrobilam ze swoim ex" Nieźle mściwa bestia z Ciebie sęk w tym ze ja nie chcialam sie z zalozenia zemscic tylko byc honorowa i pokazac mu ze moje zycie toczy sie dalej. Coralick moze i niskie ale jak czlowieka cos mocno ugodzi, np znecanie sie psychiczne partnera tak jak to bylo w moim przypadku to marzysz o tym zeby nie czul nad Toba wladzy, nawet na odleglosc.

no tak... nie czul wladzy... ale skoro sie interesujesz nim (obojetnie w jaki sposo) to on czuje ze wladze ma skoro poswiecasz mu czas....

nie przejawiam objawow zainteresowania, czasem po prostu mysle o nim ale on o tym przeciez nie wie.

Szukanie dziury w całym Ona2222 ironia jest ambrozją bogów komunikacji interpłciowej tak, wiem ze ironizowales dziurko, lecz ja chcialam sie ustosunkowac do tej mojej "zemsty" naprawde:)