Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matyldaxp

zchrzaniłam taki fajny związek ....

Polecane posty

Gość Czarno-kolorowa
Spróbuj coś naprawić.Może jeszcze się uda.

nie bardzo wiem jak i czy w ogole jeszcze moge cokolwiek zrobic,powiedzial mi zebym odpuscila,wiec to cos znaczy.....

dlaczego zawsze kiedy facet przestaje dzwonic,czy nie obiera tel,albo nie odpisuje na sms, wpadam w panikę że już więcej się nie odezwie????? skąd ten lęk? jak z tym walczyć?

Gość marchewkaaa
Skąd ten lęk to wiesz tylko Ty. Ja też tak mam, ale ja mam podstawy. Dwóch moich byłych zackowało się w taki sposób. Wyłączony telefon albo odrzucanie połączeń. Dopiero po jakimś odzew. Dlatego teraz nie cierpię dzwonić do chłopaka i bardzo ale to bardzo rzadko to robię.

Gość moniaaaa123321
nie martw się,odezwij sie za jakiś czas,teraz nie rób nic,może uda się po mału odbudować te relacje albo stworzyc coś silniejszego,głowa do góry :)

Gość liliatarot
i co nic juz sie nie da zrobic???????

bo Wy kobietki tak macie...jak facet sie stara i jest blisko to macie go w d....jak jest mily i sympatyczny, ulozony i kulturalny to myslicie sobie ale z niego ciapa ...mam go w jednym palcu....jednak gdy koles zaczyna watpic i poddaje sie to zaczynacie odzyskiwac to co mozna stracic....jednak nieraz jes za pozno i my odchodzimy albo tracimy w poczucie tego ze tez kochacie....My tez potrzebujemy waszej walki o nas