Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dirty Diana 9414

Przyczyny kleski Polskie w czasie Kampanii Wrześniowej...

Polecane posty

Gość dirty Diana 9414

Jak możecie to podajcie najwazniejsze przyczyny..Bo znalazłam kilka przyczyn ale to jest bardzo mało...Szukałam na googlach ale tam jest napisane bardzo rozwiniętym językiwm i przyczyny które sa mało istotne...

Gość dirty Diana 9414
Naczelny chamie kafe...Nie kłania mi się czytanie ze zrozumieniem bo z tym akuratnie nie mam żadnych problemów...poprostu bardzo rozwiniete są te problemy..a mnie są potrzebne te najważniejsze:)

Gość dirty Diana 9414
@ do hrabina Stringi-Trzepiekońska @ : Droga koleżanko! wiem,że może uważasz mnie za idiotkę,gdyż nie znam problemów klęski,ale w porównaniu do Twojje inteligencji jestem sto razy mądrzejsza:O Żegnam Cię zatem moim środkowym palcem:)🖐️

Gość dirty Diana 9414
Nie mam dzisiaj ochoty na żarty,jeszcze na dodatek durne, od mało zabawnej osoby...Więc to nieodpowiedni temat dla Ciebie Droga Koleżanko.. Więc grzecznie prosze..Wypierdalaj stąd w podskokach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o

Gość na kafweterii same matoly
nikt ci tu niep omoże więcja napisze: 1) plan sie nie udał w wyniku dywersywikacji oraz przechwyceniu danych przez wroga 2) kiepska strategia 3) mniejsza armia oraz fakt że polska liczyła na pomoc aliantów ale sie nie doczekalismy 4) wielu żołnierzy przyszło z wschodniego frontu i byli już ranni jak walczyli 5) bylismy gospodarczo przytłoczeni wszedzie ruiny, mało pieniedzy na bron, amunicje, wojska, leki dla wojska, paliwo itp. 6... nie pamietam ale jak przypomne to ci napisze

Gość dirty Diana 9414
@ do na kafweterii same matoly @ : Widze,że na tym kafe nie ma samych zwierząt..są też i normalni ludzie:) Dzięki wielkie:) a co do pseudonimu to się w pełni z Tobą zgadzam .Pozdrawiam:) A co do Habiny stringowej to na pożegnanie mówię Ci: Dokształcaj się dalej bo Twoja wiedza jest powalająca🖐️ pomodlę się za Ciebie abyś dostała w prezencie pod chinke mózg dorosłej i mądrej osoby:)