Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takbardzomisiechce

strasznie mam ochotę na wódkę, ma ktoś też tak?

Polecane posty

Gość takbardzomisiechce

jestemw 27tc i od kilku tyg mam straszna ochotę na wódkę :) a raczej na drinka :/ nie umiem się powstrzymać, ma ktos też jak ja? jak to zwalczyć?

prowokacja pewnie z nudow slyszalam, ze ma sie ochote na piwo, i to jest raczej normalne

Gość takbardzomisiechce
dlaczego prowokacja?? :((( sama jestem z taka ochota? piwo pije srednio raz w tygodniu polowke a od kilku tyg mam ochote na wodke

a w 1 piwie jest taka zawartość alkoholu jak w 1 kieliszku...wiec gratuluje pomysłu..

Gość postaram się byc kulturalna
ja od miesiąca marzę o jakimkolwiek alkoholu. Jak mąz pije piwo mam go ochotę zamordować. To normalne:)

Gość takbardzomisiechce
no w 1 piwie na pewno nie jest ta sama ilosc alkoholu bo bym byla po piwie pijana :D przed ciaza norma pilam 4-5 piw co piatek i sobota i bylam trzezwa a po 2 drinkach bylam czesto po prostu pijana wiec... nie chodzi mi o to czy ktos mi pozwoli czy zabroni, chodzi mi o to czy tylko ja tak mam taka ochote na wodke... pewno sie wczesneij czy pozniej napije bo nie wytrzymuje juz :/

Ale na drinka czy na czysta wodke? To to dfrugie mnie dziwi, bo nienawidze, od razu mi sie cofa i chce wymiotowac :)

Gość takbardzomisiechce
na drinka :D czystej nie lubie fuj...

piwo pije srednio raz w tygodniu polowke a od kilku tyg mam ochote na wodke jak mozna pić w ciazy.... jestes nienormalna

Gość a ja wole piwo niz mase niepot
zrebnych witamin, lekow itd tak smao jak papierosow nigdy nie lubilam za to bez piwa nie zyje, bez kawy tez nie :P:P jak sie jest nalogowcem to nie da rady inaczej :P

Gość askaaaaakaa
ja tez mam ochote na piwo ale nie pije raz mi sie zdarzylo mezowi podebrac malenki lyczek :) a tak to nie....jak nie wiedzialam ze jestem w ciazy a byl sylwester to juz drinkow z wodka nie pilam bo mnie odrzucalo

Gość Hagneta
MNie to się wino w końcówce ciąży w nocy nawet śniło.. i znajome kobiety mówiły by się napić, bo skoro taka ogromna chęć jest to trzeba i juz. Niedużo...odrobinkę. Ale nie chciałam by dziecko było ze mną pod wpływem alkoholu, nawet najmniejszej ilosci i przetrzymałam. Czasem pijałam latem piwo bezalkoholowe, ze wzgledu na pragnienie i niską zawartość %. Jak masz ogromną cheć to się napij kilka łyków. CHoć prawda taka,ze każda ilość alkoholu szkodzi.

Gość ala_
Dajcie już spokój z tym umoralniniem czasem mi się wydaje że większość kobiet w ciąży tutaj to naprawdę same ideały, ciekawe jak to jest naprawdę...Wiadomo że wszystko dla dobra dziecka ale mimo to że ktoś jest w ciąży jest nadal tylko człowiekiem... Czytając niektóre wypowiedzi można nabawić się kompleksów że jest się takim nie doskonałym a wszystkie inne dookoła oprawić w ramkę ...

Gość akrylik
w ciazy nie powinno sie pic alkoholu i tyle! nie ma to nic wspolnego z umoralnianiem. to jest fakt! a jak ktos sie nie umie powstrzymac (nie mowie o kilku lykach piwa, bo to jak lekarstwo pewnie dziala) to po co decydowal sie na ciaze? jak Ty pijesz to dziecko bez dobrze wyksztalconej watroby nie radzi sobie z tym, tak trudno to zrozumiec?

hehe w poprzedniej ciązy, jeszcze zanim się o niej dowiedziałam, mialam taki ciąg na wódkę - normalną, cholernie zimną wódkę z zapojką - że sama zaczęłam się zastanawiać czy ze mną coś nie jest nie-halo :) na szczęscie nie było okazji sie napic az do chwili kiedy juz wiedziałam o ciąży :D teraz tez nagle zachciało mi się wódki. pare dni później test - dwie kreski :D

Gość mamy ci juz w brud pijakow
no i urodzisz kolejnego alkoholika/czkę

Gość morze pomorze pojezierze
fajne rozumowanie macie :D jak ktos ma ochote napic sie piwa czy drinka to juz pijak :/ ja tam wole sie napic niz palic papierosy, przeklinac, puszczać itd..

Gość lauruśka cyluśka
a aj mam ochote na wino :o ale uwazaj autorko żebyś nie przesadziła i zamiast jednego drinka wypiła z 3, 4 , tak mi sie zdarzyło :( w 15 tyg.... tzn mnie wino nie wodka..ale to to samo...

Gość gebo, ale po Ci to wszystko?
Ja miałam niesamowitą ochotę na piwo. A co gorsza, będąc w ciąży pozwoliłam sobie i na lampkę wina i na szklankę piwa.

Gość gebo, ale po Ci to wszystko?
akrylik - nie podniecaj się. Nie masz ochoty, nie pijesz, proste i logiczne.

Gość do morze pomorze pojezierze
a ja wolę się pierdolić, niż pić, palić czy co innego, wtedy jestem taka wyluzowana, wysportowana, bo robimy różne pozycje, kuchnia łazienka, ubikacja, pokój, na stojąco, na leżącą, od tyłu, w rozkrojk, z nogami na pagonach, nie musze już korzystać z innych ćwiczeń.