Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aggggggggggga

CZY JEST MOŻLIWE ŻE TO CIĄŻA??

Polecane posty

Gość Aggggggggggga

MAM PYTANIE.CZY JAK MIAŁAM STOSUNEK W NIEDZIELE 6.06 TO JEST MOŻLIWE ŻE JUŻ 15.06 MOGĘ CZUĆ ŻE JESTEM W CIĄŻY???BOLĄ MNIE JAJNIKI I TROCHĘ PIERSI A TEZ JESTEM PRZED MIESIĄCZKĄ BO MAM DOSTAĆ 21,06.TEZ MIESIĄC TEMU PRZESTAŁAM BRAĆ TABLETKI SYNDI 35,KTÓRE BRAŁAM PRZEZ 5 LAT.CZY TO MOŻLIWE ŻE JESTEM W CIĄŻY???CZY TO ZA SZYBKO ŻEBY TO STWIERDZIĆ ???BARDZO PROSZE O W MIARE SZYBKĄ ODPOWIEDŹ.

Gość Aggggggggggga
PROSZE O ODPOWIEDŹ.PROSZE

pierwsze objawy ciąży pojawiają się z reguły po ok 1 miesiącu. Według mnie nie poczujesz objawów ciąży tak wcześnie co oczywiście ciąży nie wyklucza. Zrób test za tydzień i już :)

Gość Aggggggggggga
DZIEKUJE ZA ODPOWIEDŹ:) JAK ZA WCZEŚNIE NA TAKIE OBJAWY CIĄŻY TO DOBRZE:)

Gość Aggggggggggga
TEZ MNIE TEN BÓL ZDZIWIŁ BO SAM MÓJ CHŁOPAK MÓWIŁ ŻE UWAŻAŁ A WIEDZIAŁ ŻE TO MÓJ PIERWSZY RAZ. A TO NIE BYŁ JEGO PIERWSZY RAZ.PRZEZ TEN BÓL MĘCZE I SIEBIE I JEGO. PROSZE JESZCZE O ODPOWIEDZI

Gość Aggggggggggga
MÓJ CHŁOPAK MÓWIŁ ŻE TO NIE MOŻLIWE ŻEBYM BYŁA W CIĄŻY BO SIE KONTROLOWAŁ.TAK MÓWIŁ:):)

Gość Aggggggggggga
PROSZĘ O WIĘCEJ OPINI:):) PROSZĘ....

Wychodzi na to że kochałaś się w środku cyklu, wiec jest możliwe że jesteś w ciąży. Poza tym panis podczas stosunku wydziela pewną ciecz (jeszcze przed wytryskiem) w której znajdują się plemniki, wiec stosunek przerywany - NIE JEST METODĄ ANTYKONCEPCYJNĄ. A te objawy to albo przed miesiaczką albo przez ciąze, ale raczej trudno określic. Poczekaj jeszcze ten tydzień, a jak bedzie się spóźniał zrób test! Pozdrawiam

Co do objawow to niby czuc po miesiacu ale czasem u kobiety wlacza sie instykt macierzynski i po prostu czuje ze jest;) Moga cie jajniki bolec bo zaczely pracowac.pdczas brania tabletek sa "uspione" i nie ma jajeczkowania. W pierwszym miesiacu po odstawieniu tabsow jest wieksze ryzyko ciazy zrob test w dniu spodziewanej @ i bedziesz miala odpowiedz bo my mozemy jedynie gdybac. A i mam pytanko bo z tego co napisalas zrozumialam ze to byl twoj pierwszy raz wiec biorac tabsy przez 5 lat nie kochalas sie z nikim? Czy dostalas je w celu zdrowotnym a nie antykoncepcyjnym?

Moze nie jest to ciaza tak jak napisalam jajniki moze zaczely pracowac i dla tego bola. A facetowi nie ufa sie w takich sytuacjach bo zanim dojdzie moze mu troszki wyleciec i nie bedzie czul wiec poczekaj do terminu i zrob test

Gość Aggggggggggga
tak to był mój pierwszy raz.a tabletki syndi 35 brałam ze względu na twarz

Gość Aggggggggggga
A MOGĄ TO BYĆ JAKIEŚ BAKTERIE???

Gość Aggggggggggga
ZNACZY SIĘ TABLETKI ODSTAWIŁAM W KWIETNIU TO 2 MIESIĄCE,A NIE 1 MIESIĄC:) POMYŁKA

Gość Aggggggggggga
A TO MOŻE ISTOTNE ALE JAK TYLKO POCZUŁAM(BÓL) ŻE MAM JUŻ PRZEBITĄ BŁONĘ TO JUŻ BYŁO KONIEC.W TAKIM RAZIE CZY TO MOŻLIWE ŻE TO CIĄŻA??

Gość Aggggggggggga
Proszę o odpowiedzi.proszę

Gość Aggggggggggga
A MAM PYTANIE: CZY JUŻ PO TYGODNIU PO BRZUCHU MOŻNA POZNA Ć CIĄŻĘ?? NP ŻE JEST KRZYWY??? PROSZĘ O ODPOWIEDZI

Gość virgeeeeeen56
Nie po tyg. nie rozpoznasz , ale możesz mieć brzusio wzdęty .

po pierwsze wyłącz caps-locka, po drugie - NIE, w tydzien po stosunku nie bedziesz miec ŻADNYCH objawów. a brzuch zaczyna rosnąc dopiero w 3-4 miesiącu ciąży :D

Gość Aggggggggggga
aha dziekuje za odpowiedzi:) trochę się uspokoiłam:)

Gość Aggggggggggga
a taki test z badania krwi to jest płatny w przychodniach czy trzeba mieć skierowanie od ginekologa czy samemu mozna iść do przychodni?? prosze o odpowiedź

Gość aaaaaaaaaaaaaa2
gratuluje trojaczkow :)

Gość Aggggggggggga
brzuch to ja mam wzdęty od kwietnia jak skończyłam brać te tabletki.

Gość chinota
Aga, przeraża mnie twoje podejście do tematu, jak ty będziesz dziecko wychowywać? Chcesz żeby na forum ktoś ci potwierdził czy jesteś w ciąży czy nie, czy ty się dobrze czujesz? Nie wiesz sama jak to sprawdzić, jak kupić test w aptece?

Gość Aggggggggggga
test ju z mam poczekam do dnia miesiączki.pisze bo sie boje

Gość Aggggggggggga
wiem że to wydaje się śmieszne

Gość Aggggggggggga
aaaaaaaaaaaaaaa2 :jakich trojaczków???

Gość chinota
nie musisz czekać, możesz zrobić test teraz i sprawa się wyjaśni, zobacz co jest na teście napisane bo on wykrywa po 6-7 dniach ciążę.

Gość Aggggggggggga
a test mam QUICK VUE. ON JEST DOBRY???

a czy wiesz, ze kobiety po odstawieniu tabletek maja wieksze prawdopodobienstwo na ciaze blizniacza... :P a pozatym ... skoro wiedzialas, ze czeka cie 1szy raz i bralas tabletki az 5 lat to dlaczego je odstawilas??? bo nie rozumiem... a jesli chodzi o ciaze to musisz poczekac te pare dni :/

Gość Aggggggggggga
musiałam odstawic już w kwietniu bo strasznie źle sie czułam że aż wylądowałam w szpitalu