Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

operetka_69

czy to normalne

Polecane posty

że facet woli kumpli od dziewczyny ? I klamie ze nie moze pisac ,spi a tak naprawde jest gdzies z nimi?;/nie wiem co myśleć o tym,a mówi że kocha...

Gość truskawencjaaaa$
faceci to wieczne dzieci pewnie ze to normalne a ile macie lat?

Gość nie na zarty
skoros go uwiazala, to normalne. daj facetowi troche przestrzeni. nie jestes calym jego swiatem.

on ma 22 lat ja mam 21 ,i on kolejny raz mnie tak oklamal..''spi'' nie odbiera,a tak naprawde jest gdzies z nimi o czym pozniej sie dowiaduje podstepem

Gość truskawencjaaaa$
a ile czasu z nim jestes?

Gość staszek spod monopolowego
facet musi miec przestrzeń, a nie ciagle wpierdalanie sie. nie dziwię sie ze Cie oklamuje

Gość truskawencjaaaa$
hmm bo wiesz czasem po dluzszym czasie przychodzi takie przyzwyczajenie do siebie a co do wieku to masz chlopaka mniej wiecej w wieku mojego i cie doskonale rozumiem on ma blizej kumpli ode mnie ale ja mu daje spokoj bo tez sie umawiam z kolezankami i wtedy nie odpisuje;p

Gość truskawencjaaaa$
to nie odbieraj ty tez masz prawo miec troche wolnosci

Ty tez, ale związek to nie cale zycie, trzeba miec jeszcze cos innego. jestescie rok ze soba- to jest bardzo krótko i jest bardzo dziwne ze juz oklamuje Cie, moze boi sie Twojej reakcji, bo za bardzo go ograniczasz

Gość truskawencjaaaa$
a daleko od siebie meiszkacie?

źle mi z tym ze on ze strachu klamie,a z drugiej strony sam by nie chcial zebym gdzies się włóczyla po nocy

tylko pozazdrościc tak krótkiego związku. nie marnuj czasu na nim, facet ciagle bedzie Cie ograniczał

Gość truskawencjaaaa$
hmm sluchaj albo musisz z nim porozmawiac albo oduczyc go tego ze robi jak chce a ty nie mozesz

ale kocham go,wole nieraz juz odpuscic,teraz przeprosil, stara się ale to jest meczace ten brak zaufania

mam go puszczac zeby gdzies jezdzil po nocy ? On by mi nie pozwolil,kjest zazdrosny,ale jakgo nie puszcze to mnie okantuje..

Gość truskawencjaaaa$
nie wiem jak jest miedzy wami ale ja stawiam sprawe jasno albo mowi mi prawde i ja tez albo sie oklamujemy co rowna sie z tym ze nasz zwiazek niema sensu a jak sie wkurwiam to nie odpisuje dlugo i on wie ze cos jest nie halo

"kocham go" tak mowi każda na kafe i ciagle pierdoli o swoim losie. on to wykorzystuje i bedzie mial z tego głupia pannę do dupczenia i wszystko inne tego czego nie widzisz.

Gość truskawencjaaaa$
no to ty sie nie odzywaj jeszcze dluzej

to ja juz nie wiem co robic ,ja mam byc grzeczna ,posluszna ,- on kumple,piwo a o mnie bedzie sobie przypominal jak mu sie zachce ;/

Gość truskawencjaaaa$
badz twarda nie pokazuj ze facet to twoj swiat tzreba bys twardzielem ;pwtedy zrozumuie:) dobra ja zmykam bede pozniej:):)