Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bartek422

Wybory 2010

Polecane posty

Od jakiegoś czasu sprawdzam sobie przed wyborami co każda partia zrobiła podczas swoich rządów. Przerobiłem już większość partynych obietnic i pozostawiłem sobie na koniec Platformę Obywatelską. Czytając artykuły szukałem plusów jak i minusów, Widziałem wiele filmów, nie mogłem doszukać się zbyt wielu pozytywnych wiadomości. Znalazłem m.i. http://www.youtube.com/watch?v=PZAp_MxoiEc sprawdziłem informacje i okazało się że powyższy film zawiera 97% prawdy. Bardzo mnie intryguje, dlaczego mimo tak wielu kłamstw polityków dalej oni "siedzą przy korycie"? W normalnym Kraju dawno by zostali postawieni przed trybunałem stanu i siedzieli by w więzieniach, do końca życia mieliby czerwoną kartkę do sejmu!

Gość milankowanoooo
Jebać to całe PO

Gość milankowanoooo
Ja się dziwię komuś kto jeszcze chce głosować na tę bandę! Kolesie dzielą wszystko między sobą a nikt z nich jeszcze nie stanol przed sądem!!! Społeczeństwo jest już tak znieczulone że nawet nie stara się dociec kto jaką karę poniósł tylko zapomina się o aferach i tym samym daje się przyzwolenie na nie, przecież i tak za chwilę będzie kolejna więc po jakiego chuja się wysilać?

Gość koliko
ja tam nigdy im nie ufałem tylko Kornel Morawiecki!!!

Gość mam bardzo słabe łącze
i nie mogę załadować sobie filmiku. Czy możesz z grubsza powiedzieć, co to za szokujące informacje i w jaki sposób je sprawdziłeś (najlepiej podlinkuj). Dzięki

Gość hitahi
jebać to po by nie przeszło wlasnie o takich baranach jak ty tutaj jest mowa... Czy bartek422 napisał kogo popiera? Jey jaki idiota z ciebie! Chodzi mu o to że zastanawia się nad wszystkimi , każdego sobie już przeglądał a co do PO to się dziwi że tak odpierdalali, a Ty już próbujesz wplątać w to PIS i Kaczora! jebnięty jesteś czy jak?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bartek zasrany Pisowcu wklej tu lepiej prawde o Pisie :) nie padaczkuj sie i tak Kaczor przegra

Gość hugkgjmjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa następna komorowska gnida nic więcaj ...dziwię się takim pojebom !!! JKM tylko, a ten komorowski pacholek ruskich niech wypierdala do moskwy!!!

I mam nadzieję że JKM przywróci do mediów swojego zapomnianego i blokowanego przez media (ze względu na mądre poglądy) koalicjanta, Romana Giertycha!

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nazywaj mnie jak chcesz :D JKM to oszołom i smiechu warte jest to ze chce byc prezydentem! taki świr!

Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Chcesz zobaczyć świra? zobacz w lustro , bo trzeba być oszołomem żeby glosować na tę POwską partyjkę!!! Pod mur a nie do pałacu prezydenckiego!!!!!

Gość kulonkim
trzeba być niezłym osłem by dalej głosować na PO