Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradźcie

biżuteria dla panny młodej jakieś propozycje? dodatki

Polecane posty

Gość doradźcie

cześć dziewczyny, chciałabym się Was poradzić co do biżuterii ślubnej i dodatków, może zacznę od tego że mam sukienkę typu baletnicy taka bufiasta na dole i dopasowana do góry bez ramek sam gorset, sukienka jest zdobiona bardzo cyrkoniami do góry, myślałam o biżuterii mianowicie albo długich kolczykach z kryształów swarovskiego albo efektownej kolii również z tych kryształów, ewentualnie podobna bransoletka, włoski będę miała pokręcone upięte na bok i chciałam mieć wpiętego kwiatka takiego jak w bukieciku (tutaj jeszcze nie wiem jaki będę miała bukiet) czy nie będzie to za dużo czy nie będzie się jedno z drugim gryzło?

Jak kwiat we włosach to minimum biżuterii. Np tylko bransoletka. A już na pewno nie bierz naszyjnika bogatego, gdy masz wyszywany gorset. Będzie wszystkiego za dużo. Ja bym się zdecydowała na kolczyki tylko i wyłączni plus ten kwiat. http://3.bp.blogspot.com/_MbgZv9oZozY/SeXfeD83lNI/AAAAAAAAB-8/JPsAqtml9Ls/s400/krople-slubne-22.jpg np takie.

Gość o kurcze to mnie
chcę kwiatek we włosach, taką delikatną różyczkę i welon mgiełka 1 warstwowy i właśnie się też boje jak zrobic zeby nie przesadzic. Myślałam o takich kolczykach, jak pokazała Miarka, bransoletki mieć nie będę bo i tak nie lubię , nie wiem właśie co z naszyjnikiem, czy ma być czy nie ... Ja sukienkę mam skromną, gorset na biuście jest tak jakby trochę marszczony i od biustu do polowy spodnicy idzie na skos warstwa koronko , suknia litera A, moze ktos mi cos doradzi ?