Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliannamariawiktoria

CZY KTOŚ SPRZEDAJE MIESZKANIE W WARSZAWIE?

Polecane posty

Szukam mieszkania! Przede wszystkim dwupoziomowe, inne oferty odpadają. Po drugie, najchętniej kupię mieszkanie na kabatach, ale nie tylko tam. Oprócz tego, przynajmniej 4 pokoje (choc jesli mieszkanie jest ładne, mogą być 3) i więcej. proszę o link do strony waszej transakcji, jeśli ktoś taki jest, lub może macie znajomych, którzy sprzedają takie mieszkanie itp :)

Gość Wolvfram
a może zamiast w Warszawie mieszkanie za co najmniej 1 milion zł. to kupić dom za pół miliona 40 km. od Warszawy ?

proszę cię, jak nie jesteś zorientowany/a, to się nie wypowiadaj, przeglądałam wiele ogłoszeń i ceny dwupoziomowych mieszkań na rynku wtórnym, są różne, ale jest ogromna ilosc mieszkan za 500-700 tysiecy. pytam tutaj, bo dwupoziomowe mieszkanie na kabatach, ktore znalazłam na ulicy ekologicznej okazało byc się jednopoziomowym z pomieszczeniem gospodarczym na drugim pietrze. a po drugie nie pomyslałeś, że skoro pytam o mieszkanie w warszawie, to chodzi mi wlasnie o mieszkanie w miescie? nie mam mozliwosci dojazdu, 40km od wawy hahaha, musiałabym poprzedniego wieczoru do pracy wychodzic.

Gość Wolvfram
tak się składa, że jestem warszawiakiem od kilku pokoleń, mieszkam w Warszawie i tu pracuję, więc znam tu prawie każdy kamień i nie spadłem z Księżyca , znam relacje, znam ceny mieszkań i domów , za 500 - 700 tys. na Kabatach to możesz najwyżej kupić kurnik albo gołębnik, więc dlatego zaproponowałem abyś szukała domu poza Warszawą , dom z własnym ogródkiem to jest to i coraj więcej warszawiaków zwiewa na prowincję , popatrz na ceny mieszkań w Piasecznie , może tu znajdziesz trochę taniej , powodzenia

przejrzyj sobie oferty na domiporta.pl, bo nie lubie, jak ktos nie obeznany w temacie sie wymadrza. co z tego ze mieszkasz w warszawie? to nie znaczy ze znasz oferty mieszkan. pozdrawiam i DO WIDZENIA :)