Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bęc 333

Dziewczyny, na co zwracacie uwagę kiedy pisze do was chłopak na sympatia.pl ?

Polecane posty

Gość bęc 333

Rozumiem, że musi się czymś wyróżnić, bo dziewczyny otrzymują pewnie bardzo dużo wiadomości od chłopaków. Ale czy zwracacie uwage bardziej na wiadomość, która do was pisze czy na to co ma napisane w profilu? Czy jedno i drugie? Jaką rolę odgrywa jego zdjęcie w profilu? Kiedy otrzymujecie pierwszą wiadomość od jakiegoś faceta, lepsze wrażenie robi na was jeśli jest to wiadomość długa czy krótka?

byłam chwilę na tym portalu już tam nie wracam..w każdym razie odpowiadam na pytanie: 1. Na to czy nie ma w profilu napisane 'szukam seksu' 2. Na zdjęcie, musi mi się podobać 3. Jak już pisze to czy nie zanudza, czy pisze sensownie o sobie, czy ma poczucie humoru i czy nie robi zbyt dających po oczach błędów. reszta wychodzi w praniu, aha, raczej też ważne jest dla mnie gdy jest wierzący

Gość bęc 333
-->Aggie85 Hmm to w sumie nie masz wygórowanych wymagań a ja zwykle spełniam je wszystkie oprócz tego bycia wierzącym, choć mam wypełnione, że jestem i nie kłamię w ten sposób. Ale od wiary są dla mnie ważniejsze rzeczy na co dzień. W sumie dla Ciebie lepszy byłby pewnie portal przeznaczeni.pl , z którego ja się właśnie przeniosłem bo wiara nie jest dla mnie aż tak ważna. Ale może inne dziewczyny zwracają uwagę na co innego.

heh, dzięki za propozycję, ale byłam tam już i spotkalam nawet kilku, tam dopiero są oszołomy że aż strach się bać:O:O:O serio mówię..... ja nie jestem jakąś zagorzałą katoliczką, ale jednak nie chciałabym mieć faceta ateistę...to miałam na myśli..... zwracam jeszcze uwagę na wykształcenie....chociaż to już na drugim miejscu lecz tak jak mówie, nie pojawię się już na żadnym portalu:)