Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kauuuuuttttyyyaaa

WKURZA MNIE,ŻE PEIELEGNIARSTWO TO TAKIE CIEZKIE STUDIA A ZAWÓD ZLE TRAKTOWANY!!

Polecane posty

greendoggie -> chyba utlenionej, a nie utlenowanej! :O Jaka jest odpowiedź? Zaciekawiłeś mnie. :)

Gość wesola bridget jones
u nas w szpitalu pielęgniarki to fajne babeczki , większość wie dużo więcej od lekarzy i służy pomocą, :) ___ http://tnij.org/g8sh

Dorei ---> a nie pomyliło Ci się z wodą utlenioną przypadkiem?;) jesteś pielęgniarką ??? to Ty mi powiedz - ja jestem prawnikiem - skąd mam wiedzieć ? 🖐️

Narzekacie, że jest ciężko, ale tak na chłopski rozum: dlaczego wybrałyście sobie taki zawód? :O Przecież o tym, że są traktowane jak służki lekarzy wiadomo nie od dziś, a skoro wybrałyście taki, a nie inny kierunek - o jego poziomie trudności też musiałyście mieć pojęcie... Zresztą - jest mnóstwo ciężkich zawodów, o których nikt nie myśli. Kupując w biedronce nie zastanawiasz się ile kasjerka się naharowała za marne pieniądze. Dlaczego? Bo to nie Twój interes. Natomiast teraz Ty (i Tobie podobne kobiety) usiłujecie skupić na sobie uwagę innych i pokazać Waszą "nędzę". :) Szczerze współczuje, ale temat zakrawa nieco pod hipokryzje... Jednak czego się spodziewać. Na kafe większość dba tylko o swoją doopę z tego, co zaobserwowałam. 🖐️

greendoggie -> nie, nie pomyliło. ;) Zresztą momencik... "Utleniona" oznacza chyba, że jednym ze składników danej substancji są cząsteczki tlenu, tak? W takim wypadku nie rozumiem więc jaka jest różnica między tym, czy o utlenionej mówimy wodzie, czy też krwi. :) Słownik nie znalazł wyrazu "utlenowana". ;) Jestem w trzeciej gimnazjum, więc ciągle się uczę, jeśli nie mam racji - popraw mnie z argumentacją, jeśli można. :P

Gość u mnie wiekszosc pielegniarek
oj dorei, w trzeciej gimnazjum juz powinnas znac takie terminy. wrzuc w google i objawi Ci sie