Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja j

Zakochałam się w moim lekarzu :(

Polecane posty

Gość Uwielbiam te tematy
Tamten co sie takkk rozpisał to zna pewnie to z autopsji. Ale doktorku nie myśl, że wszyskie pacjentki to puste baby! Też są myślące i też pokończyły jakieś szkoły! I nie myśl że jesteście tacy wow i zaraz lkażda was chce. Wkońcu jesteście facetami a jak ładni to co dziwnego że pacjentki podrywają?

Gość też lekarz
Sobie czytam tak i pomyślałem,że jak byście nie zamieszczały tych swoich zwierzeń i rozterek o dnośnie waszych lekarzy w internecie,to może byłaby większa szansa na przeżycie"tego czy owego" z nimi. Nie ukrywam,że ja też zauważam urodę moich pacjentek i czasem może przejdzie mi przez głowę taka myśl{jestem sam},że chętnie bym ją poznał bliżej i nawiązał z nią jakiś bliższy rodzaj znajomości. To się czuje,że kobieta chciałaby czegoś więcej iże jej się podobasz. Zainteresowania drugą osobą nie można nie zauważyć i zdarza sie,że jest to zainteresowanie wzajemne. Mam jednak opory przed zaproponowaniem pacjentce spotkania,bo nigdy nie mogę mieć pewności ,na ile ona będzie dyskretna ,dojrzała i w jaki sposób do mojej propozycji podejdzie. Nie chciałbym na przykład czytac póżniej artykułów na swój temat w internecie,a wykluczyć tego nie mogę,bo kobiety chętnie zwierzają się ze swoich przeżyć.A jesli robią to forach internetowych,takich jak to np,to mogłoby to mieć dla mnie przykre konsekwencje.

Gość Uwielbiam te tematy
Wreszcie lekarz sensownie piszący. Już myślałam że lekarzyki to tacy sami kretyni jak te ich '' zakochane pacjentki " Wracając do ciebie to zaproszenie na kawe jeszcze nic nie znaczy? Jakie by to mogło mieć skutki? Chyba takie, że Jola z pod 3 idzie na kawe z lekarzem i zaraz pół miasta o tym wie:-D pomyśl jak sprawdzić jej dyskrecje, zadziałaj, zaryz. - inaczej możesz odrzuć kogoś wartościowego.

Gość Uwielbiam te tematy
Wreszcie lekarz sensownie piszący. Już myślałam że lekarzyki to tacy sami kretyni jak te ich '' zakochane pacjentki " Wracając do ciebie to zaproszenie na kawe jeszcze nic nie znaczy? Jakie by to mogło mieć skutki? Chyba takie, że Jola z pod 3 idzie na kawe z lekarzem i zaraz pół miasta o tym wie:-D pomyśl jak sprawdzić jej dyskrecje, zadziałaj, zaryz. - inaczej możesz odrzuć kogoś wartościowego.

Gość pies vipo
Niestety ale niektorzy lekarze to strasznie zadufani w sobie buce. Ja mialam przez jednego i jego świtę popsuta opinie. Jako ze na codzien i do pracy ubieram sie dosc kobieco to lekarz (nie wiem gdzie on sie chowal) stwierdzil ze ubieram sie tak dla niego haha. Skad to wiem? Od osoby , ktora pracowala w tej przychodni i ktora powiedzila mi ze on sie chwalil do pielegniarek i kolegow, koelzanek po fachu, ze ja rzekomo go podrywam, co bylo totalna bzdura. Bylam po prostu mila. Dobrze ze to sie wyjasnilo, bo teraz wiem skad te szydercze usmiechy w moja strone ze strony pielegniarek. Obecnie zmienilam lekarza i teraz chodze do kobiety.

Gość wlasnie mam ochote
na mojego lekarza ale nie wiem ,jak go poderwac?Pomozcie please Chyba sie w nim zakochalam

Gość poderwij
Psychiatre

Gość waleriana 26
ty spadaj do psychiatry i sie lecz

Gość waleriana 26
do wlasnie mam ochote sprobuj jak jestt wolny zapros go na kawe ,moze ci tylko odmowic ale najpierw sie dowiedz czy jest wolny?

Gość wlasnie mam ochote
dzieki za zyczliwosc waleriana 26, wydaje mi sie ze tak no ale on jest taki przystojny Boze!Chyba wszystkim sie podoba JA NIE MOGE jak go widze to bym go zgwalcila!

Gość waleriana 26
no nie gwalc lepiej hehe ale jak czujesz zze mu sie podobasz to sprobuj z ta kawa .Ja bym ryzykowala.

Gość poderwij
poderwijcie 2 Psychiatrow;he he dla 2 pojeb.nych hehe

Gość wlasnie mam ochote
Zazdroscisz? Bo cie nikt nawet nie oleje szkarado?

Gość waleriana 26
nie przemuj sie nim,to jakis buc musi byc albo szkaradna zonka lekarza HEHE

Gość poderwij
na drzewo wypierda...cieale z tymi tematami bambery ze wsi co waza 120 kg i do PSYCHIATRY ale w podskokach!!!!

Gość waleriana 26
a won ty stad

Gość wlasnie mam ochote
SAM WYPIERDALAJ jak ci nie pasi sie wtracasz po jaki chuj?!!!!!!!!

Gość waleriana 26
to jest psychol naa bank jakas zona wiedzma lekarza

Gość poderwij
zalosne lampucery bambery naiwne a paszly won z tymi pierdolami wy ! i sie leczyc chore cizie glupie!

Gość waleriana 26
ej ty bambrze nie poderwanynie wkurwiaj ludzi co tu szukasz idioto jeden?

Gość wlasnie mam ochote
chyba kiedy indzie popiszemy bo to swir jakis sie wpierdala miedzy wodke a zakaske,sorry waleriana mnie juz wkurwil ten palant

Gość poderwij
WYPIERDALAJCIE Z FORUM Z TYMI PIERDOLAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość waleriana 26
waleriana 26-ok,popiszemy innym razem ide zaraz spac jutro rano do pracy ,trzymaj sie buska i pomysl o podrywaniu go

Gość wlasnie mam ochote
szkoda taki buc sie przyplatal ale fajnie ze ciee poznalam pogadamy kiedy indzie ja tez rano wyjezzdzam,,milej nocki

Gość poderwij
NAWIEDZONE OBLAKANE BAMBERY A SIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość uhadtyfukiokgp
moja krew :))

Gość moja krew
nasza krew=pragnę cię kotku =weż mnie w końcu zaproś na "tę"kawę,a już "podaruję ci "ten deser,bo już nie wiem co mam ze sobą zrobić...

Gość Wyobraznia
Wyobraznia dziala na mnie tak - jak jego spojrzenie Jakze przyjemne jest - miec takie namietne pragnienie Natretna Wyobraznia czeka na -plomienne zakonczenie

Gość smutny jest swiat
zakochanych w lekarzach

Gość to nie
ma sensu naiwne pacjentki,oni maja setki takich jak wy