Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona XXL-ka

Sexy bielizna krąglejszych kobiet

Polecane posty

Gość zrozpaczona XXL-ka

Piszę tutaj, ponieważ jestem zdegustowana, zrozpaczona i nie mam już innego wyjścia jak zapytać na forum :( Nie zaliczam się do osób puszystych (choć rozmiar XXL przez większość do takich się właśnie sprowadza). Mam średnią budowę ciała, bardzo kobiecą (krągła pupa, duży biust). Właśnie... biust... ja osobiście nie mam najmniejszych kompleksów na jego punkcie, ale sklepy oferujące bieliznę chyba mnie w te kompleksy wkrótce wpędzą :( Mój rozmiar to 80F. Z biustonoszami problemów nie mam, idę do dobrego sklepu i tam miłe panie zawsze coś doradzą, staram się nosić odpowiedni biustonosz do wielkości piersi. Schody zaczynają się jeśli o gorsety zaczyna się rozchodzić... albo wyglądają mało sexownie (uszyte jak dla babci, a ja jestem młoda) albo rozmiar miseczki kończy się na B w porywach do D. Znajdowałam nawet 70HH :( ale o 80F ani be ani me... kukuryku nawet! Dlatego zwracam się z wielką prośbą do pań, mających podobny, biuściasty "problem"... CZY MOGŁABY MI KTÓRAŚ DORADZIĆ, GDZIE W WARSZAWIE ZNAJDĘ SKLEP (czyt. sex-shop), w którym dostanę idealny gorset dla siebie? nie interesuje mnie bielizna wyszczuplająca czy body, tylko właśnie jakiś fajny, zmysłowy gorsecik... Bardzo proszę, jestem w temacie zielona całkiem :( będe wdzięczna za pomoc...

Gość zrozpaczona XXL-ka
jest jakaś pani z dużym biustem, która mogłaby pomóc? :(

Gość zrozpaczona XXL-ka
tom się dowiedziała... :(

Gość jijrfsdfsks
ale po co ci to kto by chciał ogladac grubą babe

Gość zrozpaczona XXL-ka
chyba sama jesteś grubą babą :) stąd ten wniosek :) ja gruba nie jestem, nie doczytałaś tematu :)

Gość jakie masz BMI wielkocyca

Gość i nastała cisza

Gość ludzie są okropni i wredni
też mam biuściasty problem, gruba nie jestem, ale przy wzroście 170 mam miseczkę 75G :) no comment jeśli o przedostatnią wypowiedź chodzi, co to w ogóle jest "wielkocyca"??? Kultury nie posiadasz człowieku??? Albo jesteś sfrustrowaną babą, która :) z przodu plecy z tyłu plecy Pan Bóg stworzył ją dal checy :) i codziennie łudzi się, że jej urosną, albo z każdej wypłaty odkłada na zabieg powiększający piersi :) albo złośliwym gostkiem, któremu trafił się wieszak zamiast kobiety i marzy tak naprawdę o okrągłej kobitce z biustem, ale sam sobie wmawia, że go takie nie kręcą. Bo jeśli nie możemy mieć tego, co chcemy udajemy, że wcale tego nie chcemy :) Też byłabym wdzięczna za informację, gdzie można dostać w Warszawie coś zmysłowego i sexy na duży biust (gorset, ewentualnie jakąś bieliznę typu biustonosz, majteczki, pas do pończoszek) ;) ale o naprawdę grubych babach to myślą... wyobraźcie sobie, że wielokrotnie widziałam obwody powyżej setki, z miseczką max C ;) przecież to jest śmieszne... chyba pozostaje nam udać się do profesjonalnej gorseciarki...

hmm dziwne ja gorsetów nie noszę ale każda babka w gorsecie wyglada super szczególnie te co maja ciałko bo chudzielce są śmieszne nie wierzę ,że tam gdzie kupujesz biustonosz nie ma gorsetów i to w warszawie widać sklep do bani od czego masz google pewnie szukać ci się nie chce

Gość ludzie są okropni i wredni
szukam od kilku dni... w sklepach mają ale nic ciekawego nie znajdowałam, bo albo wszystko uszyte jak na 14-latki (choć one w takich rzeczach nie chodzą) albo skrojone na babcię (gdy miejsca na biust jest więcej) albo ogólny efekt jest mało zmysłowy, bo to po prostu jakieś body lub bielizna wyszczuplająca... a mnie to niepotrzebne, brzucha nie mam, żeby go upchnąć pod gorsetem... widziałam ostatnio ciekawe dwa komplety ale cena mnie przeraziła, prawie 400zł! tymczasem gorsety do rozm. miseczki D nie przekraczają 200zł!! :(

Gość jakie masz BMI wielkocyca
Rozluźnij poślady bo strzelasz na oślep frustratko. Wielkocyca znaczy "z wielkimi cycami". Jak ja na przykład. Po co mi BMI? Po to tumanie żeby dowiedzieć się czy gorset ma być na grubszą, czy chudszą osóbkę. Autorka pisze wybitnie pokrętnie: "Nie zaliczam się do osób puszystych (choć rozmiar XXL przez większość do takich się właśnie sprowadza) Mam średnią budowę ciała, bardzo kobiecą (krągła pupa, duży biust)" Wprost pewnie nie napisze a BMI rozwieje wszelkie wątpliwości. Dajmy na to ja (wieszak, skóra i kości, sterczące żebra, rozmiar 34, miseczka D) i moja koleżanka (obfita, rozmiar 44, miseczka G) kupujemy w zupełnie różnych miejscach. Już ci zeszło ciśnienie matole?

Normalka, że w naszych polskich sklepach nie można dostać staników we wszystkich rozmiarach. Z reguły kończą się na D i tyle. Też mi coś. Dlatego polecam internet, a z konkretnych rzeczy to może być koronka.pl mają tam wiele producentów i na pewno coś znajdziesz dla swojego fantastycznego biustu :)

Gość gorseciarnia
dziewczyno, i porządny (ale drogi) biustonosz na miarę. moja dziewczyna taki ma, też bardzo obfity biust, ale zaopatrzyła się w parę takich biustonoszy i jest zadowolona :)

Gość marudaru
petrol stara i gruba babo,moze tak wreszcie zaczniesz pisac w normalny sposob,a nie kpic z kogos chudego.Smiesznie wygladasz tez ty,bo jestes tłusta,wiec jezeli o kims piszesz,ze wygalda smiesznie to o sobie tez w taki sposob pisz.

Gość ABCbielizny.pl
Wydaje mi się ze takiej bielzny najlepiej jest szukać w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych.Tam mamy największy wybór,a w razie czego można odesłać i wymienić na inny rozmiar. Pozdrawiam www.abcbielizny.pl

Gość problem tez jest
z seksy majtkami dla puszystych,nie moż na dostac nic fikusnego ...

Gość to się ogol
nie będziesz puszysta