Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kirtenkaee

Zwiazek 14latki z 24 latkiem

Polecane posty

Gość Kirtenkaee

Witam, mam pytanie. Czy zwiazek 14latki z mezczyzna o 10 lat starszym karalny? Nie chodzi o seks, tylko o spedzanie czasu, itp. Co rodzicie takiej nastaltki moga zrobic gdyby sie dowiedzieli o tyle starszym facecie? Damam z enie jest to osoba dziecinna, jest bardzo dojrzala emocjonalnie i fizycznie

Gość gupeek
nie jest karalny, ale jeśli facet w takim wieku interesuje sie 14-latka, to chodzi mu tylko o jedno, nie ważne co Ci próbuje wmówić. a seks z 14-latką karalny już jest.

skoro nieuprawiacie seksu to nic... przecież ,, przyjaznić'' można sie z każdym. Ale to nie jest najlepszy pomysł... chłopak który ma 24 lata i interesuje sie 14-latką MIMI iż ta jest dojrzała nie jest normalny... musi mieć jakieś problemy ze sobą. Gdybym dowiedziała sie że mój facet kiedys spotykał sie z 14-latka uznałabym go za zboczenca

Gość njkdnusbvnufbfb
no troche głupio to wygląda jak 14 i24 ale z drugiej strony jak będzie 24 i 34 to juz nikogo by to nie dziwiło

Gość Kirtenkaee
Ok, dzieki za odpowiedz:) Pozdrawiam

Dopoki Cie nie bzyknie nic mu nie grozi.... Jak bzyknie, to prokurator z urzedu... gupeek.... ale zes wydedukowal.... no pewno ze mu chodzi o seks... a na co sie maja umowic na babki w piaskownicy czy na lizaka??? ja poznalam meza jak mialam 16 lat a on mial 23... obecnie jestesmy juz ladnych kilka lat po slubie wiec jednak sie da!

Gość Zagnica
myśle, że to nie jest dobry pomysł.... 14letniemu dziecku moze imponowac dojrzaly facet.... ale on ma jakis problem chyba....

Gość Kirtenkaee
Chcialam tylko zapytac jak to wyglada z perspektywy prawnej:) Tzn, co rodzice moga zrobic jesliby dowiedzieli sie o zwiazku z tak duzo starszym facetem?

Gość Zagnica
a co Twoj tatus na to??:D nie grozil jeszcze damianowi??;]

Rodzice? Teoretycznie nic... praktycznie moga zawiadomic o przestepstwie jesli sie dowiedza, ze sie z Toba przespal... lub jak sa zdesperowani... nawet jak sie nie dowiedza a tylko beda sobie spekulowacQ

Gość Kirtenkaee
A to juz nie moj problem, ten temat nie dotyczy mnie:)

Gość Zagnica
bo chyba nie masz zamiaru ukrywac ten ZWIAZEK przez ilestam lat?

Gość Kirtenkaee
Chwila chwila, ale to jest tak ze jak rodzice sobie ubzduraja ze corka spala z jakims facetem pojda na policje i od razu prokurator takie problemy ? przez glupie podejrzenia?

Wszelkie czynności seksualne z osobą poniżej 15 roku życia, zarówno przy biernym jak i czynnym udziale, są zabronione pod groźbą kary od 2 do 12 lat pozbawienia wolności. Kara w tym samym przedziale wielkości grozi osobie, która prezentuje osobie poniżej 15 roku życia wykonanie czynności seksualnej, jeżeli działa w celu zaspokojenia seksualnego (art. 200 kk). Teoretycznie kiedy rodzice zawiadomia ze osoba wspolzyla z 14-latka to obawiam sie, ze kolega bedzie mogl miec problemy.

Gość truskawkowa panienka 12233
powiem tak, mam siostre w wieku 15 lat i jesli ona spotykalaby sie z 24-latkiem to narobilabym takiego szumu, ze by sie za nim kurzylo ..... moim zdaniem 14 lat to nie jest wiek na powazna milosc ... zdarzaja sie takie przypadki, ze taka milosc przetrwa, owszem... ale są to sporadyczne przypadki ... KAZDEJ 14-latce wydaje sie, ze jest dojrzala emocjonalnie i dorosla ale to zludzenie .... juz pomijajac to, ze 24-letni chlopak interesujacy sie 14-latką na pewno na nierówno pod sufitem... a w ogole to uwazam, ze przeciez i tak zrobisz jak zechcesz i jesli bedziesz chciala to bedziesz sie z nim spotykala i zadna osoba Ci nie przetlumaczy, ze cos tu jest nie tak, jesli Ty sama naprawde nie masz podobnych watpliwosci i nie zalozylas tematu tylko z nudow.. pozdrawiam :)

Gość truskawkowa panienka 12233
nie wiem czy dobrze, ze wyrazilam, ale jakby ktos nie zrozumial, to nie chodzilo mi o to, ze 14-latka nie moze miec chlopaka tylko o to, ze w tym wieku "zwiazek" z taka roznica w latach jest co najmniej dziwny... bo 24-lata to juz jednak dorosly czlowiek zaczynajacy ukladac sobie zycie samodzielne ... a 14-latka to jeszcze ... dziecko :)

truskawkowa... no w sumie pojecie wzgledne... niekoniecznie 24latek ma poukladane w glowie a 14latka lata z lala w wozeczku.... a do Baraniego Wora vel FastFucker@onet.eu.... zapoznaj sie z terminami KPK to moze bedziesz wiedzial gdzie sie czepiac!

Gość Oj ;*
Jeśli kochasz go i on cb , to mi się zdaje że ma szanse ten związek , poznaj go jeszcze i dowiedz się jaki jest , no i nie patrz na wiek tylko na to co jest środku , ja mam 15 lat i poznałam 24 latka ale chcę go poznać bliżej i zobaczyć jaki on jest ;)

14 latka nie jest dojrzała emocjonalnie ;] dwa jakoś nie sądzę aby związek dziecka z osoba dorosłą był czymś normalnym. dziwne jest to że 24 latek interesuje się praktycznie kimś kto jest jeszcze dzieckiem.