Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghrghbgrbgb

boje sie ze były bedzie sie mscił-to chory toksyczny czlowiek

Polecane posty

Gość ghrghbgrbgb

nie jestesmy razem 4 mc on duzo o mnie wie za duzo:/ ma tez moje zdjecie bez ubrania kiedys zrobił jak spałam potem sie dowiedziałam ze ma... cały czas chce wrocic neka mnie telefonami grozi samobojstwem wogole on ma cos z głowa i to niezle zerwalismy bo pił , awantiurował sie, szarpał mnie itp co robic??

kompletnie nic nie robic poki on Ci nic nie robi. Moze Twoje obawy sa bezpodstawne, tego typu faceci to tchorze.

Gość ghrghbgrbgb
on czesto pisze prawie codziennie wyznania miłosne przeplatane z grozbami samobojstwa do tego wciaz wspomina o tych zdjeciach tzn ze je oglada wciaz itp;/ i ze dobrze ze inni ich nie widza

Gość ghrghbgrbgb
ciesze sie ze sie uwolniłam on zniszczyłby mnie boje sie ze jak dotrze do niego ze na naprawde nie wroce ze cos zrobi nierozsadnego...a juz 4 mc temu sie uwolniłam

Gość ghrghbgrbgb
grozic to nie grozi tzn nie bezposrednio ale wciaz napominanie o zdjeciach o tym co wie itp...

to troche psychopatyczne... koleś ma obsesje widać na twoim punkcie... bardzo wnerwia mnie takie coś, jak po zerwaniu chłopak mści się na byłeś i np rozpowiada jakieś głupoty...:/

Gość ghrghbgrbgb
no bo on jest psychopata wszystkie cechy psychopatyczne ma tylko na poczatku swietnie sie ukrywał potem wszystko wyszło a ja przezyłam piekło ledwie sie uwolniłam

Zmien numert telefonu to po pierwsze Nie kontaktuj sie Zablokuj jakiekolwiek komunikatory Zmien adres e-mail Nie reaguj Czekaj az minie... Nie daj sie tylko wziac na litosc....

Gość ghrghbgrbgb
numeru nie zmienie bo mam w mix plusie i jeszcze kilka doładowan w sumie 12 nie siedze na kasie zeby odrazu doładowac reszte poblokowalam

Gość truskawkowa panienka 12233
jakbym czytala o swoim bylym ;/ ...

Gość ghrghbgrbgb
szybko?? juz 4 mc mineły;/ a on wciaz z ta sama czestotliwoscia mnie nęka

Gość ghrghbgrbgb
w plusie byłam musze miec wszystkie doładowania do konca umowy i sobie zmieniam numer ale wczesniej nie da sie:/

Gość ghrghbgrbgb
numer zablokowałam-jak dzwoni to pojawia sie sygnał zajetosci ale sms-ów nie moge zablokowac;/ zablokowanie numeru w plusie kosztuje

Gość ghrghbgrbgb
zreszta ten zablokuje to bedzie pisał z innego;/ juz to przerabialismy

Gość Prawie na pewno
Jeżeli Twój były wykazuje takie cechy, to prawie na pewno będzie się mścił. Unikaj wszelkiego kontaktu, a gdy i tak się z Tobą skontaktuje, zapisuj sms-y, e-maile i co tam jeszcze możesz. Jeśli masz taką możliwość, nagrywaj rozmowy. W razie czego, możesz wnieść do sądu wniosek o zakaz zbliżania się do siebie z powodu nękania Cię. Wszelkie informacje na ten temat znajdziesz najszybciej tutaj: http://rozmowywtoku.onet.pl/1611755,2,archiwum.html It's not you - to Twoje zdjęcie w stopce?