Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona XL-ka

Sexy bielizna dla krąglejszych kobiet

Polecane posty

Gość zrozpaczona XL-ka

Piszę tutaj, ponieważ jestem zdegustowana, zrozpaczona i nie mam już innego wyjścia jak zapytać na forum Nie zaliczam się do osób puszystych (choć rozmiar XXL przez większość do takich się właśnie sprowadza). Mam średnią budowę ciała, bardzo kobiecą (krągła pupa, duży biust). Właśnie... biust... ja osobiście nie mam najmniejszych kompleksów na jego punkcie, ale sklepy oferujące bieliznę chyba mnie w te kompleksy wkrótce wpędzą Mój rozmiar to 80F. Z biustonoszami problemów nie mam, idę do dobrego sklepu i tam miłe panie zawsze coś doradzą, staram się nosić odpowiedni biustonosz do wielkości piersi. Schody zaczynają się jeśli o gorsety zaczyna się rozchodzić... albo wyglądają mało sexownie (uszyte jak dla babci, a ja jestem młoda) albo rozmiar miseczki kończy się na B w porywach do D. Znajdowałam nawet 70HH ale o 80F ani be ani me... kukuryku nawet! Dlatego zwracam się z wielką prośbą do pań, mających podobny, biuściasty "problem"... CZY MOGŁABY MI KTÓRAŚ DORADZIĆ, GDZIE W WARSZAWIE ZNAJDĘ SKLEP (czyt. sex-shop), w którym dostanę idealny gorset dla siebie? nie interesuje mnie bielizna wyszczuplająca czy body, tylko właśnie jakiś fajny, zmysłowy gorsecik... Bardzo proszę, jestem w temacie zielona całkiem będe wdzięczna za pomoc...

Gość prawdziwy dopierdalacz
Pocieszę Cię, nie szukaj seksownej bielizny dla siebie bo z takim rozmiarem i tak nie masz szans żeby wyglądać seksownie

Gość Najprościej będzie
Jak przestaniesz być dopierdalaczem

Gość poszukaj moze w jakichs sklepa
ch internetowych

Gość kei real
z takim biustem nieseksownie ? dopierdalaj ale z głową

zrozum, że skoro nosisz rozmiar xxl to powinnas poszukac w sklepach dla puszystych - tam na pewno znajdziesz cos na siebie i nie wygladajace jak dla starej babci - w sex-shopach nei znajdziesz bo taki towar w takim rozmiarze zadko schodzi wiec nie stac sklepow zeby miesiacami lezal na polce albo poszukaj w necie i nei pisze tak zeby Cie dolowac - jedynie uswiadomic, ze w zlych sklepach szukasz

Gość zrozpaczona XL-ka
też w sklepach dla puszystych szukałam, stąd te wymiary powyżej 100 pod biustem i w talii :( ogarnęło mnie przerażenie, poza tym, czemu mam kupować w sklepie dla puszystych, jak mam prawidłową wagę tylko biust jest ponad normę???

Gość zrozpaczona XL-ka
nie, nie noszę rozmiaru XXL ) XXL to tylko mój biust :) fakt... jak można nie wyglądać sexy z dużym biustem???

Gość zrozpaczona XL-ka
pod biustem 80, w talii 76/7

w sklepach dla puszystych ubrania zaczynaja sie od 44, a czasami nawet 42 - wiec sie miescisz moze tam zapytaj czy cos na zowienie bedzie dostepne

Gość giniaaa
a chyb akies strony internetowe dla biusciastych. Tam podobno jest ogromny wybor, stanikow, gorsetow w duzych rozmiarach.

Gość a na grzyba grubasowi
taka bielizna przeciez i tak nikomu nie stanie chyba ze jakimus zboczencowi co lubi waluic w baleron

Gość kęsda
jeśli masz pod biustem 80 cm to stanik bierze się mniejszy w obwodzie w tym przypadku 75 ja mam 75 pod biustem a 100 w biuście więc stanik 70 DD , gorseciarka mi szyje dopasowany biustonosz do figury kosztuje 260 zł w talii mam 70, w biodrach 95

Gość zrozpaczona XL-ka
owszem, nie stanie :D ale chyba tobie, bo trzeba nie mieć jaj, żeby w ten sposób napisać :D a tak na marginesie, to wcale nic nie muszę robić, żeby facetom na sam mój widok robił się namiot :D o moim pieszczochu już nie wspomnę :) :) :)

Super seksowną bieliznę w bardzo szerokiej rozmiarówce możesz dostać na www.krisline.com Mają dużo cudownych komplecików, a do tego są w przystępnej cenie. Ostatnio byłam na ich pokazie mody więc miałam okazję ujrzeć te cuda na żywo :)

Gość ABCbielizny
Jeżeli chodzi o bieliznę dla bardziej puszystych kobiet,to faktycznie mogą byc problemy z jej dostępnością. Szczególnie jeżeli kupujemy tylko w sklepach stacjonarnych. Warto szukac również w sklepach internetowych,gdzie mamy o wiele większy wybór. Zapraszam chociażby do mojego sklepu www.abcbielizny.pl a w razie pytań lub problemów służę pomocą.

Gość karo88
Tak jak Marysieńka polecam Krisline :) ja mam rozmiar 75G i dobrze wiem jak trudno wybrać jakąkolwiek bieliznę, a co dopiero ładny gorset. Przeszukując chyba wszystkie sklepy internetowe z bielizną trafiłam wreszcie na Krisline i już wiedziałam że to jest TO! W moje ręce wpadł gorset z kolekcji LILA :) śliczny wrzosowy kolor i piękne koronkowe wykończenie :)

Gość miszi
Na twoim miejscu sprawdziłabym na lacotte.pl, co prawda sex shop to nie jest ;), ale myślę, że znajdziesz cos dla siebie (ja znalazłam;p), a poza tym mają taką śliczną różową stronę XDD

Gość Biuściasta1987
Ja kupuję Sophie Verney - bielizna ładna, nie jest zbyt droga, dobrze podtrzymuje biust. No i przede wszystkim jest bardzo seksowna, więc swój rozmiar znajdziesz:):) Duże biusty są seksowne, więc nie przejmuj się złośliwcami!

Gość Gejsza82
Kilka dni temu dotarła do mnie przesyłka gdzie zamówiłam sobie cudowną haleczkę z eleganckiej czarnej satyny i delikatnej koronki Bombowa jest kurcze po prostu mi samej dech zapiera. Polecam dziewczyny w 100% a w komplecie są jeszcze i stringi Enfia koszulka czarna http://www.erotyczny24.pl/enfia-koszulka-czarna-xl-p-2789.html

Gość gość
W tym sklepie internetowym można znaleźć ponętne koszulki i nie tylko dla puszystych babeczek http://wzaufaniu.pl/ . Bardzo fajna i ciekawa oferta i nareszcie coś dla nie tylko chudzielców.