Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana aaaaaa

w oczekiwaniu na telefon

Polecane posty

Gość zestresowana aaaaaa

chyba oszaleję , auuuuu

Gość zestresowana aaaaaa
tak :/

Gość zestresowana aaaaaa
jestem kłebkiem nerwów, niech skrócą moje męczarnie

opisać strach?ja miewam tak pocą się ręce serce bije jak oszalałe nogi jak z waty

Gość zestresowana aaaaaa
Sami- właśnie tak mam...Paraliżuje mnie to czekanie, a najlepsze jest to ze miałam kilka etapów, łącznie z assessment centre i tam się nie denerwowałam, a teraz eh... Żałosny widok

Gość zestresowana aaaaaa
CichoBaby-to pozazdrościć :)

Czy na pewno spocone ręce i walące serce, to objaw strachu? Zatem czasem się boję biegnąc do autobusu. Czy też tak macie, że odczuwacie paniczny strach przed tym, że autobus może uciec, gdy gnać do niego trzeba.

masz tak ponieważ ci zależy,a jak zależy to i stres większy. A brzuch cię nie pobolewa?mnie czasem z nerwów--tak wypij melise ,uspokoisz się troszeczkę.

Gość provokejszyn jak nic
no a ja czekam na email....ale rekrtuacja konczy sie doepiro 22 czerwca.wiec se jeszcze poczekam...... jak powiedza nie to sie zabije....

Gość zestresowana aaaaaa
Zależy mi bardzo - to przede wszystkim, ale też nie lubię czekać, nie jestem cierpliwa i wolałabym jakąkolwiek decyzję, byle wiedzieć na czym stoję. I ręce mi się nie pocą, ale brzuch faktycznie boli :/

Czy też tak macie, że odczuwacie paniczny strach przed tym, że autobus może uciec, gdy gnać do niego trzeba. ten strach jest mi obcy ,myślę tylko o tym by zdążyć i biegnę najszybciej jak tylko potrafię.

no a ja czekam na email....ale rekrtuacja konczy sie doepiro 22 czerwca.wiec se jeszcze poczekam...... jak powiedza nie to sie zabije....

Gość zestresowana aaaaaa
kurcze to jest praca moich marzeń, tak daleko już zaszłam i jak odmówią to...to się wkurzę, ale już będę wiedzieć! Wiem, ze niektore osoby, ktore były ze mna na ostatnim etapie dostały już odmowy, a ja tkwie w zawieszeniu...

zestresowana - a co to za praca? i jak bylo na assessment centre? co cie pytali ? mialas prace w grupie?

a keidys maja do cioebie zadzwonic? dzis? czy nie wiesz?

Gość zestresowana aaaaaa
praca w audycie. Tak, było zadanie w grupie, indywidualne zresztą też. Cały dzień to trwało

Gość zestresowana aaaaaa
w ciagu 2 tygodni od tamtego wtorku :/ negat ma być na maila, więc ciagle odświeżam i nic... zaczynam swirować

no nie dziwie ci sie ...tez bym pewnie siedziala na swojej poczcie i sprawdzala non stop .........

Gość zestresowana aaaaaa
a co z Twoją pracą? tez miałaś AC ? jakie masz odczucia, jak Ci poszło ?

no ja dopeiro pierwszy etap- aplikacja....czekam czy mnie zaprosza dalej..... tylko ze nie wiem jaki jest kolejny krok bo na razie nic nie ejst napsiane na stronie. moze byc interview przez telefon ,czego bradzo bym nie chciala albo AC ,anajbardziej chaialm interview z kims, jakos AC mi sie nie widzi bo boje sie ze ludzie beda tak ''aktywni'' ze trudno bedzie sie przebic bez wyjscia na osobe ''zarozumiala czy moze nawet chamska a jednoczesnie za cicha i ogolnie 'malo-ciekowa''....no ,ale na razie musze dowiedziec czy w ogole sa moja osoba zainteresowani,bo praca-marzenie jak dla mnie..............

Gość zestresowana aaaaaa
a co to za praca? ja powiem Ci, że tutaj na AC ( niezalenie od tego jaki będzie wynik, muszę to przyznać ) stworzyli spoko atmosferę i zadanie grupowe nie było takie straszne, choć fakt, też miałam podobne obawy jak Ty.

Gość zestresowana aaaaaa
u mnie były 2 rodzaje testów do zdania, jak ktos przeszedł to pisał z ang., jak zdało sie ang. to dopiero AC-i na nim 4 zadania, interview było tylko jedną z nich...

hmmmm..... firma oferuje 12miesieczny trening , gdzies spedza sie po kilka meiscy w 5 roznych sektorach- marketing, HR, project management i cos tam jeszcze. Ja bym chciala wlasnie trafic do Proejct management ale pewnie to zalezy jak ten trening mi pojdzie , wtedy sie ustlo gdzie bede pracowac. najwazniesjze dla mnie to w ogole dostac sie do tej firmy. Praca jest w UK i juz dostalam kilka odmow ,wiec jestem nieco zaniepokojona bo dopeiro skonczylam studia i niestety przez kryzys jest coraz ciezej znalezc prace. a ta firma akurat zajmuje sie remontowaniem i konstrukcja budynkow i to jest dokladnie to co chcialabmy robic, plus oferuja naprawde dobre zarobki....... podejrzewam ze bedzie AC bo tutaj to jest bardzo popularne .....ale mam nadzieje,ze nie .....juz chyba woalalbym interview przez telefon ,bo naprwde boje sie ze nie udaloby mi sie wykazac na AC.

test z angielkiego? a co tam bylo? i jakie byly zadania ? co cie w ogole pytali na interview?

zestresowana aaaaaa - czy nadal im bardziej czekasz, tym bardziej nie dzwoni? Co ze strachem - okrzepł nieco, czy na sile przybierając dech odbiera?