Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia000020

co robic????

Polecane posty

Gość agusia000020

Wyszlam za maz niedlugo bedzie rok... Ale nam sie nie uklada caly czas sie klucimy... Juz nawet patrzec niekiedy na niego nie potrafie... Denerwuje mnie ze jak sie goli to w laziece zostawia wlosy na umywalce tak samo jest zzreszta z pasta do zebow.. W niczym mi nie pomaga . Mamy coreczke a on tylko patrzy jak sie wymigac od jej pilnowania . On jak mysli ze chodzi do pracy to nie musi mi pomagac w domu. A jest mi bardzo ciezko.A on nawet smieci nie potrafi wyrzucic jak go o to prosze;/ Wiadomo po ciazy zostalo mi pare kg zaczelam biegac. On nawet wtedy dziecka nie pilnuje tylko wklada je do lozeczka i siada do komputera. Wiec z biegania lipa bo szkoda mi dziecka.co ja mam robic? Juz z tym wszystkim nie daleje sobie rady ale on mowi ze mnie kochha.. ale czy to nie jest egoizm?

Gość staszek spod monopolowego
a co myślałas ze bedzie latał przy Tobie jak przy księżniczce

Gość onazlaonazla
wiesz czytam twoj post i widze siebie i mojwgo meza;/ tez mi nie pomaga z dzieckiem robi to samo kladzie do łózeczka i tylko komp mu w glowie

Gość niedługo rok małżeństwa i
macie córeczkę - czyli ślub wymuszony ciążą... To mówi za siebie. Facet jest z tobą z obowiązku a nie z miłości i ma wszystko gdzieś. A do tego pewnie dzieciaki jeszcze jesteście i nie dorósł do ojcostwa

Gość djsbfjsvbxbjm
o boze mam to samo , smieci nie komputer tak :/ chuje , z jakiego maista jestes?

Gość sdf
ale pierdolisz glupoty wredna wiesniaro ,moj syn tez byl dzieckiem przed slubnym ale planowanym poprostu czekalismy dlugo na sale i jaos meza nie zmusilam ciaza do slubu

Gość agusia000020
No nie wiem on ma 26 lat a ja 24 to juz chyba powinnien w jakis inny sposob myslec. a slub wzielismy bo chcielismy a dziecko przyszlo na swiat po slubie wiec to nie byla wpadka. a pozatym to ja wiem ze on mnie kocha tylko nie wiem co nim kieruje ze w taki sposob mnie traktuje...

Gość agusia000020
nysa

Gość djsbfjsvbxbjm
mój tez ma 26 , moze nikt go w domu nie nauczyl obowiazkow u mnie tak jest ze mamusia do tej pory go kamic chce lyzeczka :D

Gość sdf
moj maz tez tak robi ,ciagle sie przez to klocimy

Moim zdaniem powinniscie isc do poradni małzenskiej jesli wam na sobie zalezy aby rozwiazac problemy

Gość djsbfjsvbxbjm
wymyslmy jakis sposob na nich

Gość agusia000020
to mojego tak samo;/ ehhh ale na wychowanie go to chyba juz za pozno...

Gość jaa25
piszesz ze pracuje, moze czasami jest zmeczony by bawic sie z dzieckiem

Gość djsbfjsvbxbjm
takiemu by sie niechcialo isc do poradni

Gość djsbfjsvbxbjm
jak ma nadopiekuncza matke to sie nic nie zmieni mowie ci , u mnie to jest wieczna krytyka ze ja za malo sprzatam ze mu nie pozwlaam meczu obejrzec 56763789209 razy w tygodniu ze mu dupy nie podcieram koniec swiata

Gość agusia000020
heh ja juz duzo probowalam i nic;/ juz nawet zrobbilam tak ze zostawilam mu jeden widelec lyzeczke i talezyk i mial sobie to myc zeby wiec w czym jesc i co? nie pomoglo;/ albo te jego brudne skarpetki;/ bleeee zostawia je doslownie wszedzie!!! Albo deska od toalety ciagle oszczana... to kiedys wzielam skarpetke i wytarlam te siki i mu po twarzy przejechalam jak siedzial kolo kompa...i co>??? tez nic tylko klutnia byla;/ wiec ja juz nie wiem:

Gość sdf
ja chcialam isc a moj maz powiedzial zebym sobie sama poszla i tyle

Hm ja nie wiem jak facet tak moze olewać ,swoja kobiete dziecko ,a syry smierdziace mu wurzyć

Gość bo kobieta jestt
1.jako worek na sperme 2.do urodzenia dziecka 3.do wychowania dziecka 4.do gotowania 5.do sprzatani juz tak jest i tak zostanie Bo babie trzeba założyć chomąto , tak robili chłopi w XII wieku zakładali chomato i orali nimi pole.

Gość sdf
jebnij sie w leb frajerze

Gość bo kobieta jestt
no niestey to smutna prawda i mozecie mnie wyzywac itd. jestescie stworzone do tych celów jestescie istotami niższymi już nasz stwórca tak sądził i wszystko co złe zwalił na was, np. nas nie bolą brzuchy i nie mamy okredu. my nie musimy w bólach rodzić dzieci itd. wiec cicho siedzcie i cieszcie ze was jeszcze nie bijemy

Gość co niektorym
widze w glowkach sie pojeb**ało mowie o sqrwysynie podajacym punkciki hehe swoja stara wez w chomonto i oraj haha

Gość ryrtyrtyy
he, a co myslalas ,tacy sa wszyscy faceci,twoj nie jest zadnym wyjatkiem,normalny zdrowy samiec ktory zrzuca wszystkie obowiazki na swoja zone,niestety oni tacy wszyscy sami sa,przyzwyczaisz sie do tego po pary latach,nic nie zrobisz bo oni to maja zakodowane genetycznie