Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziaaaa

PYTANIE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kiziaaaa

czy ktos z was jest w zwiazku lub byl bez zgody i akceptacjii rodzicow??? piszcie....co o tym myslicie??

co o tym myślę? że trzeba się zastanowić czy rodzice nie maja racji co do tego że partner się nie nadaje do związku i przy takim rozważaniu trzeba wyłączyć uczucia

Gość teoria a praktykaaaa
Suuuuuper związek, przychodzisz z chlopakiem do domu i patrza na ciebie jak na debilke, polecam :D

jestem z chlopakiem ktory mieszka ode mnie 400 km i boje sie ze tego nie zrozumieja :( jak ich przekonac...to naprawde bardzo dobry czlowiek....mam 18 lat

400km...... jak sobie wyobrażasz przyszłość przy takiej odległości? będziecie się widywać góra dwa razy na miesiąc i pytanie czy to jest związek czy znajomość

no dobra. Kolega mój - bardzo dobry zresztą, żyje w związku bez akceptacji rodziców. Rozwódka (przeurocza, przezabawna), mądra i pracowita z dwojgiem synów małych jeszcze dobrze mająca poukładane w głowie z własnym biznesem, w której trzepie rewelacyjne korzyści materialne..a, że się w nie zakochał i planują cywilny to chyba nie eliminuje go z prawa do szczęścia? w końcu nie jest na utrzymaniu rodziców, a że trochę nie pokolei pozostał ten porzadek w rodzinie.. on czuje się szczęśliwy z nią i co poradzisz..on wie lepiej. nie jest z nią dla biznesu itd. bo sam ma gość głowę, z która daleko zajdzie..

zwiazek....bedziemy sie spotykali pare razy w miesiacu bo on bardzo duzo razy juz byl w moim miescie...i ma zamiar przyjechac do mnie na wakacje...i nie wiem jak o tym powiedzic rodzicom...

Gość wybory to nie kondolencje
400 w jedna czy w dwie strony ? bo jak w jedna to powodzenia :D

w jedna....ale wierze w to ze to moze sie udac...ma nawet plany zeby przeprowadzic sie do mojego miasta na stale...

powiedzieć że chce się przeprowadzić jest łatwo ale trzeba mieć prace, mieszkanie a pewnie też będzie chciał czasem odwiedzić swoja rodzinę