Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka z Krakowa

ankieta na temat Funduszy Unijnych-woj małopolskie

Polecane posty

Gość studentka z Krakowa

Uprzejmie proszę Państwa o udział w badaniu, które ma na celu zdobycie informacji w zakresie wpływu funduszy unijnych na rozwój województwa małopolskiego. Pytania zawarte w ankiecie nawiązują do stopnia wykorzystania funduszy, adekwatności ich rozdysponowania, jak również ich bezpośredniego wpływu na poprawę jakości życia mieszkańców województwa małopolskiego. Informacje te potrzebne mi są do pracy mgr. Z góry dziękuję za pomoc. 1.Czy informacja o Funduszach Strukturalnych UE jest: Bardzo dobra Dobra Wystarczająca Słaba Bardzo słaba 2.Jakie jest obecnie główne źródło informacji o Funduszach Strukturalnych UE? Internet Media publiczne Publikacje specjalistyczne Szkolenia Punkty doradcze Inne.. 3.Jak ocenia Pan/ Pani rozwój inwestycji w województwie małopolskim? Bardzo dobrze Dobrze Nie mam zdania Źle Bardzo źle 4.Czy ostatnie 4 lata były korzystne dla województwa małopolskiego pod względem rozwoju infrastruktury? Zdecydowanie tak Raczej tak Nie mam zdania Raczej nie Zdecydowanie nie 5.Czy wie Pani/Pan z jakich funduszy korzysta miasto Kraków i woj. Małopolskie? Raczej tak Zdecydowanie tak Raczej nie Zdecydowanie nie Nie mam zadania 6.Czy zauważa Pan/Pani tablice informacyjne odnośnie inwestycji w Krakowie i woj. małopolskim dofinansowanych przez Unię Europejską w ramach funduszy unijnych? Zdecydowanie tak Raczej tak Raczej nie Zdecydowanie nie Nie mam zdania 7.Czy korzysta Pan/Pani z obiektów/usług sfinansowanych w ramach funduszy? Raczej tak Zdecydowanie tak Raczej nie Nie mam zdania Zdecydowanie nie 8.Czy uważa Pan/Pani za korzystne działanie funduszy unijnych? Zdecydowanie tak Raczej tak Raczej nie Zdecydowanie nie Nie mam zdania 9.Czy według Pana/ Pani władze miasta i woj. małopolskiego wystarczająco korzystają z możliwych funduszy? Raczej tak Zdecydowanie tak Raczej nie Nie mam zdania Zdecydowanie nie 10.Czy wie Pan/ Pani, że może skorzystać z dofinansowania z funduszy? Tak wiem Nie, nie wiem 11.Czy Pani/Pana zdaniem inwestycje współfinansowane ze środków Europejskich przyczynią się do poziomu życia mieszkańców regionu? Raczej tak Zdecydowanie tak Raczej nie Nie mam zdania Zdecydowanie nie 12.Proszę wymienić najważniejsze zdaniem Pana(i) inwestycje współrealizowane ze środków Unijnych w woj. Małopolskim 13.Czy zauważyła Pan/Pani poprawę stanu dróg w woj. małopolskim w ostatnich latach? Raczej tak Zdecydowanie tak Raczej nie Nie mam zdania Zdecydowanie nie 14.Czy wie Pan/Pani, które z instytucji publicznych korzystają z funduszy unijnych? Proszę odpowiednio zaznaczyć Urząd miasta Urząd gminy Wojewódzki Urząd Pracy Ośrodki pomocy społecznej Centra pomocy rodzinie Metryczka 15.Płeć Kobieta Mężczyzna 16.Wiek poniżej 20 lat 21-30 31-40 41-50 51-60 Powyżej 60 lat 17.Wykształcenie Podstawowe zasadnicze zawodowe średnie wyższe 18.Miejsce zamieszkania miasto powyżej 50 tyś mieszkańców miasto liczące mniej niż 50 tyś mieszkańców wioska licząca powyżej 1 tyś mieszkańców wieś licząca poniżej 1 tyś mieszkańców

Gość gość
Faktycznie, to mega rozwiązanie i jesli mamy inwestowac to z głową, mądrze i własnie dzieki takim rozwiązaniom.