Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rereve 245

Pożyczki w rodzinie, problem, pomóżcie

Polecane posty

Gość rereve 245

Mam słaby harakter, nie umiem odmówić, przez co mam problem z mężem. Ja nie pracuje bo zajmuje się małym dzieckiem, pracuje mąż. Zaczynam prace za niedługo. Przed urodzeniem dziecka pracowałam. Mąż to sknera, nie dziwie mu się bo ciężko pracuję i pieniędzy nam na nic nie brakuje. Problem z tym że w rodzinie o tym wiedzą i ciągle przychodza mnie prosić o pożyczkę bo mąż w tym czasie jest w pracy. On nie lubi pożyczać i nie pozwala mi na to. Dzisiaj kuzynka poprosiła o pozyczenie 100 zł na leki dla dziecka. Zaznaczyla że mąz ma ale musi mieć koło siebie troche kasy. Powiedziałam że muszę to skonsultować z męzem , ale raczej pozyczę. Dzwoniłam do niego do prcy i się nie zgodził. Pożyczę jej po kryjomu przed nim, ale wkurza mnie ta sytuacja, wszyscy go znaja wiedzą jaki jest, nikt nie lubi się upominac o swoje. Potem ja mam problemy z nim i nie robie z tego tajemnicy. Nie umiem odmawiac to mój błąd, teraz boje się że jak jej ozyczę to to odkryje i bedzie draka. :( Tak to jest jak się ma miękkie serce.

Gość fuimhxgi
up

Gość głupia jesteś chyba
Tak trudno powiedzieć "Nie mam"? Albo "Nie mogę"?

Gość sfhdjjjjgd
Na nic nie brakuje? Brakuje na słownik ortograficzny dla ciebie :O

Gość gargiel
Odeślij ich - Górnośląskie Towarzystwo Finansowe. Nie mają zdolności to zostanie im pożyczka, zawsze gdzieś kasę dostaną, a pożyczanie wiecznie kasy rodzinie to tylko robienie sobie na siłę problemów.