Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe pytanieeeeeeeeeeeeee

Jakie dodatki do granatowej sukni.

Polecane posty

Witam :) Mama nadzieje że mi trochę doradzicie. Mam granatową suknię na wesele.Są odsłonięte ramiona i chciałabym do kościoła ubrać szal.Na jaki kolor postawi.Dodam że nie chciałabym granatowego by to jakoś wszystko rozjaśnić.

Kobitki pomóżcie :(

Gość Do granatowego pasują czerwone
dodatki.

najlepiej gdybys wyslala zdjecie tej sukni.... jednak ogolnie do granatu pasuje srebro, wtedy bedziesz blyszczec. czerwien, doda ostrosci kreacji. ale mnie osobiscie najbardziej podobaja sie dodatki w kolorze ecru, podkreslaja delikatnosc i klase. jakiego koloru masz wlosy i jakiej dlugosci??

Nie wiem się wstawia fotki na kafe... Mam długie włosy .Jednak będę je obcinać do ramion oraz balejaż(nie wiem jak się poprawnie pisze) farba będzie czekolada i blond.

Gość daj czerwone dodatki, łatwiej
dostać czerwone buty, potem będziesz mogła je jeszcze nosić.

to mysle ze ecru bedzie najlepszym rozwiazaniem. czerwony pasuje do kobiet z krociutkimi i ciemnymi wlosami, mocnym makijazem. natomiast srebrne dodatki przy granatowej sukni beda pasowac do dlugowlosych i/lub blondynek.

Jeśli masz zdjęcie to wstaw je na stronę typu fotosik czy imageshack.us Dużo łatwiej coś doradzić jak się wie jak suknie wygląda. Wg mnie granat się pięknie z pudrowym różem i srebrem prezentuje.