Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piccolo

Odpieluchowywanie synka... juz nie wiem co robic

Polecane posty

Synek nauczył sie ze nie mozna siusiac w majtki ani na podłoge wiec skubany wstrzymuje, ale to potrafi pół dnia nic nie robic, boje sie ze mu pecherz przesile i w koncu do spania czy to dziennego czy na wieczór zakładam pampersa... Wczoraj maz nakrzyczał na niego bo nasiusial na podloge (nie zalozylismy pampersa do spania - planowałam zrobic to jak zasnie) wiec sie młody tak zaparł ze przez noc sucha pielucha i do godziny 11 nie siusiał wcale... Co robic z takim malym uparciuchem? Dodam ze na sedes siada, ale na nocnik nie. No i co z tego ze siada jak nie moze sie przelamac i tam zrobic...

Gość ja ci poorradze
a ile syn ma lat?? krzyczenie na dziecko przy nauce czystosci to n ajgorsze co mozna zrobic

Gość niedługo poród
moja córka robi na nocnik, ale tylko siusiu, kupy za nic nie zrobi, wstrzymuje i potem cierpi

Gość pieluchy
cierpliwości cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości ja mojego synka uczyłam ponad dwa miesiące i na początku też mi wstrzymywał ale nie zwracałam na to uwagi daj mu więcej pić w końcu przecież nie wyytrzyma, jak przestał wstrzymywać to sikał wszedzie a na nocnik nawet nie chciał usiasc, aż w końcu ktoregos dnia sam zawołał mama siusiu ale nie chce do nicnika tylko do ubikacji a noc w do spanioa w ciągu dnia zakładam mu pampersa w nocy jeszcze sika ale w ciagu dnia juz sciagam suchego.

Gość marysiaradosz
Po pierwsze - żadnego krzyku, to jest najgorsze, co mozna w tym wypadku zrobic. Pożytku zadnego, a szkoda wielka. Chyba go trochę za bardzo stresujecie z tym sikaniem do nocnika, skoro tak sie zaparł. Wiecej luzu, nauczy się