Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriapl

Kupilam mikser i...

Polecane posty

Gość kafeteriapl

Kupilam mikser, wydalam naprawde kupe kasy. Uzylam go dwa razy i lezy na dnie szafki. :( A jak go kupowalam to bylam przekonana ze bede go caly czas uzywac.Ah, wy tez macie takie rzeczy?

Gość gotowac trzeba lubieć
nawet w kuchni zastawionej po brzegi sprzetem nic nie ugotujesz jak nie bedzie ci sie chcialo

Gość dcfsadv
zawsze mozna ją sprzedac, np na allegro szczerze to sama mam masę takich rzeczy

Gość kafeteriapl
ale ja lubie gotowac! Tylko bardziej cos na szybkiego.. zastanawia mnie fakt czemu ludzie kupuja sprzety a potem ich nie uzywaja. Lenistwo?

Gość lamabadaca
ja uwielbiam gotowac,no ale tez mam takie sprzety. mam sokowirówke ale mało z niej korzystam. mam maszyne do sałatek ale robie wiekszosci recznie. moze dlatego ze mieszkam sama, nie mam meza i dzieci i mniejsze porcje robie sobie recznie, soków dla dziecka tez jeszcze nie wyciskam:)

Gość superExtra
bezsensownosc. kupuje sie to, co sie bedzie uzywac. ja bym nie wyrobila gdybym cos kupila i nie uzywala, wrecz to jest nieralne, uwielbiam nowe rzeczy i ich uzywam opor :) odlotek http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość kafeteriapl
Hmm. no tak. ja tez uzywam wiekszosci rzeczy. Ale np. mam elektryczny otwieracz do puszek. I jak pomysle ze musze go wyjac, poskladac trzy czesci w jedna, podlaczyc do pradu, potem schowac do pudeleczka to juz wole sobie wyjac moj normalny zwykly otwieracz z szuflady. Chociaz mysle ze gdybym otwierala np. 20puszek to wzielabym ten elektryczny..