Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justynaaaa75

czy podobacie się same sobie

Polecane posty

dziewczyny...kobiety...czy jesteście zadowolone ze swojego wygladu, czy podobacie się same sobie...czy i co zmieniłybyście w sobieee.. czekam na odpowiedzi

Gość mam za mały biust
:( cycki chyba mam po tacie;)

Gość dcfsadv
jestem bardzo zakompleksiona i nie podobam się sobie w 100% nie długo robię sobie operacje plastyczną nosa a to dopiero początek.

Gość TIONEE
JA TAM JESTEM ZADOWOLONA ZE SWOJEGO WYGLĄDU. MAM PŁAKAC ,ZE FACECI ZA MNĄ SIE OGLĄDAJĄ, ŻE MAM SWOJA CIEMNĄ KARNACJE I SUPER FIGURĘ?

Gość powiem może....tak
Są dni kiedy jestem bardzo zadowolona z siebie,ale też są takie kiedy widze każda najmniejszą wadę,nie tylko w wyglądzie ;)

Myślę ze każdy maa w sobie jakiiś defekt... ja np mam też mnóstwo kompleksów ale i tak faceci się za mną oglądają bo moze nie widac tych defektów tak od razuuuu

Gość nie no niet
sporo bym zmienila

Gość mxksmxksxs
ja akceptuje wszystko prócz mojego szpetnego ryja ale właśnie szykuje się do operacji korekty garbatego nosa korium w usta i operacja brody wtedy bede zadwolona z siebie

Gość powiem moze...tak
Jestem atrakcyjna,podobam sie meżczyznom,ale zawsze chcialam mieć mniejszy biust,jestem szczupła,a cycki optycznie mnie powiększają:-o

Gość a istnieje operacja
zmniejszająca łydki? Mam 39 cm w łydkach :O a co bym w sobie zmieniła? CYCKI - z małego B na normalne C ....

Gość mxksmxksxs
o dobrze ze mi przypomnialas cycki tez by sie przydaly ale brak mi na to kasy

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
powiem moze....tak- mam to samo, za duze cycki.... ktore mnie pogrubiaja (75D)

Ja chciałabym ważyć tak z 7 kg mniej i mieć zgrabne nogi, a mam masywne umięsnione i nie chiałabym mieć piegów:P Reszta może być

A ja tam jestem zadowolona... zazwyczaj :D Bo są dni kiedy mam wszystko do wymiany łącznie z wnętrzem:D Ale poza tymi beznadziejnymi króciutkimi chwilami to nic bym w sobie nie zmieniała :) I nieeeee, nie jestem super laska... po prostu jakoś lubię swój wygląd teraz ;)

Gość Iwonka1975 75 75
Ja jestem zajebista dupa, tylko z cyckami tez mam problem :o ale, od czego mamy push upy? Miałam kiedyś fajne cycki ale co mi po nich jak były skutkiem ubocznym 15 kilowej chwilowej nadwagi wolę mieć zgrabną dupkę uda i biodra niż wieksze cycki

Gość wiatraczekW*
tak

Gość wszystko bym wymienila na nowe
Hahah wszystko bym wymienila, chociaz faceci sie ogladaja mi sie wiele nie podoba w moim wygladzie.Zaczne od cyckow, sa male, schudlam i sa takie puste, przytyje sa fajne, ale znowu uda grube.Zeby bym wymienila na nowe:D No moze jest cos co mi sie podoba, moje oczy, cala reszta ma jakies ale:D No ale co zrobic, natura tak chciala, toc sie nie pochlastam:D A faceci to nie wszystko na tym swiecie, jak sie cos nie podoba do wypad z baru:D:classic_cool: