Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybral Mundial zamiast mnie

wybral Mundial zamiast mnie. jak sobie z tym poradzic?

Polecane posty

jak w temacie. od razu dodam ze to nie prowokacja ani nie mamy oboje 16tu lat. jestesmy doroslymi ludzmi po 30tce. Poznalismy sie 5 lat temu. Od trzech lat mieszkamy razem. bardzo sie kochamy. On jest dla mnie dobry, gotow zrobic dla mnie wszystko. tam myslalam do niedawna. od pol roku wszystko sie zmienilo, jak on zmienil prace i wpadl w towarzystwo kibicow. Zaczely sie wychodzenia na mecze, wspolne umawiania w pubie. przymykalam oczy. myslalam ze mu przejdzie. Nigdy nie byl fabem Futbolu! Ale ostatnie kilka dni to dla mnie koszmar! Siedzi przed telewiyzorem non stop i oglada te cholerne mecze! I jeszcze kumpli zaprasza :(. ja sie juz nie licze. Co robic?

Nigdy nie byl fabem Futbolu! Ale ostatnie kilka dni to dla mnie koszmar! to teraz podziękuj bozi , że mundial nie trwa cały rok:P ( bo nie trwa, prawda??:D )

Brum..... On oglada w kompie. Ja mam telewizor na seriale :(. tak powiedzial :(. Ike, latwo jest sie smiac, ale obawiam sie ze on wsiakl to pilkarskie bagno na dobre. A po mundialu sa Mistrzostwa Europy, jakies Champions Ligue, jakies spotkania druzynowe, towarzyskie....

Ike, latwo jest sie smiac z takich "problemów"? masz racje łatwo :)

nie moge mu tego zrobic, poniewaz on na kompie pracuje. Zastanawiam sie czy nie wyjchac na kilka dni? Z kolezanka nad morze, ona mnie zaprasza. Moze opamieta sie wtedy?

Och Ike, nie masz za grosz empatii :(

Hm... Może się od Ciebie odzwyczaić. Może nie jedź. 30 dni wytrzymasz. Z upływem czasu, meczy na MŚ będzie coraz mniej.

Och Ike, nie masz za grosz empatii tak teraz wasze "problemy" zwal na mnie:P

O rany, raz na jakiś czas nawet dobrze dać partnerowi od siebie odetchnąć ;) Na dziwki nie chodzi, mecze ogląda w domu, o jakimś drastycznym pijaństwie z kumplami nie piszesz.... niech ma przyjemność :D Nie dramatyzowałabym tak i tyle :p

to Mundial trwa az 30 dni? ja myslalam ze dwa tygodnie max! 😭

Gość stara mężatka
Ja tam oglądam z mężem. Inne mecze niekoniecznie ale mundial zawsze.

o przepraszam, to ja nie mam! te "przepraszam" ma nas o tym przekonać :P?

wybral Mundial zamiast mnie - zainteresuj się może piłką i razem oglądajcie; ja nie mam tego problemu bo po prostu lubię piłkę i teraz nie ma siły,żeby mnie od telewizora odciągnąć.

Brum - nie ma to jak skuteczne pocieszenie :D Jej, ja mialam kiedys takiego, co strzelal fochy jak nie chcialam z nim meczy ogladac :). Nie zabranialam, o prostu ulatnialam sie z domu na ten czas. Ale mi potem fochy strzelal :D

U nas to ja oglądam wszystkie mecze. Jak jest mundial to i w pracy i w domu. I nikt mi nad uchem nie trzeszczy że wybrałam mecz. Kobieto znajdz sobie zajecie. Jak facet nie poświęca Ci 100% swojego czasu i uwagi to nie masz co ze soba zrobic? Czy naprawde musisz wszystko robic razem z Nim?