Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika1974

pożyczka

Polecane posty

Gość angelika1974

potrzebuję 20 tys zł na spłatę zobowiązań w bankach, szukam osoby prywatnej, która mogłaby taką kwotę mi ( w ratach) pożyczyć po to abym mogła pożegnać się z pożyczkami w bankach i już nigdy tam nie wracać :(

Gość angelika1974
czyli wygrywać nagrody sprzedawać je a potem spłacić zadłużenia w bankach?

Gość do autorkiiii
banki sa po to aby pozyczac

Gość lubmaggo
znam firmę, która pożycza pod zastaw hipoteki, ale to niestety od większych kwot...

Gość angelika1974
no tak, banki są po to aby pozyczać, ale jak człowiek był głupi i naiwny i wpadł w pętlę kredytów i na ich spłatę nie ma ...

Gość wessela
a porządna jakaś? ja bym potrzebowała na przykład większej kwoty, w sumie podobna sytuacja co u autorki.

Gość ha ha ha ha ha ah a
no jak sie ie ma pojecia o gospofddarnosci i sie bierze kredyty na splate kredytow i mowi jakos bedzie to tak jest i trzeba sie do podstawowki cofnac, jakmnie rozpierdalaja tacy ludzie napierdzila kredytow a pozniej placza ze banki nie dobre

Gość angelika1974
nie chciałam opinii o mnie tylko pomocy, ale widzę, ze Polacy tacy są wyśmiewać się wytykać palcami itp dziękuję

Gość opokajakmarezenia
ale jak ktos ci pozyczy to tez na procent. chyba nie liczysz na to ze ktos wyjmie z banku 20 000 zeby stracic % i da ci na np. pól roku nie majac nic ztego. tak to tylko rodzice i rodzenstwo. a wszedzie musisz sie liczyc z odstekami. a przyjaciele? nie pozycza?

Gość no a masz jakies zabezpieczeni
tej kwoty ? to troche naiwne nabrac kredytów nie miec na ich spłate i sadzic ze ktos obcy ci da 20 tys na ladne oczy, bo skoro nie masz na splate tych zobowiazan to skąd wezmiesz na splate kolejnych ?

Gość lubmaggo
oni się nazywają Progres, to jest w sumie "centrum obsługi biznesu", ale dają takie właśnie kredyty pod zastaw domu czy mieszkania. tylko, że tak od 200 000, ale mówię na wszelki wypadek, bo może komuś się przyda. mogę dać linka nawet http://www.cobp.pl/?pozyczka-poza-bankowa,8

Gość angelika1974
też pożyczyłabym na procent, gdyby tylko ktoś taki się znalazł, przyjaciele mnie ratują jak mogą, ale nieregularnie i muszę szybko oddać, to jest pętla tak jak z kredytami- tylko bez odsetek, ale teraz doszłam do wniosku, że lepiej będzie pożyczyć od jednej osoby większą kwotę i spłacać jedną konkretną ratę, przecież są u nas w kraju/mieście osoby, którzy nie poczuliby braku na pewien czas 20 tys zł...żałuję że nie mam bogatej rodziny albo znajomych i piszę tutaj, ale nie mam już pomysłu gdzie mam się udać...

Gość może rzeczywiście
jakaś taka firma?

Gość a masz...
dom albo mieiszkanie pod zastaw?