Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jest pewna w 100 proc.

Nie jest pewna w 100 proc. swoich uczuć

Polecane posty

Gość Kochankaaa ksiedza smutna 88
Gość kokalosana
bawi sie Toba poprostu.A prawdopodobnie swiruje z kims na boku i jak z tamtym jej nie wyjdzie to zdecyduje sie na Ciebie,olej ja,prosze.moj chlopak tak sie mna bawil. jak go olewalam to stawal na glowie zeby mnie rozkochac a jak juz bylo ok to znow twierdzil ze nie chce slubu ze musi pomtslec.PIES OGRODNIKA.Olej ten zwiazek,jest tyle kobiet ktore Ciebie pokochaja,a z nia ZAwsze bedziesz mial problemy,wspomnisz moje słowa.......ratuj sie jak najszybciej

Na boku nie ma nikogo, to wiem na pewno. A tylko wtedy mnie doceniłą na 100 proc, gdy zacząłem się zadawać z inną. Tylko potem stwierdziłem, że to ją kocham i ....jest jak jest.

A tylko wtedy mnie doceniłą na 100 proc, gdy zacząłem się zadawać z inną. Tylko potem stwierdziłem, że to ją kocham i ....jest jak jest. zastanow sie powaznie nad zmiana plci, w zasadzie wewnatrz jestes kobieta dla pewnosci zapytaj czy ktos tak ma

o, znów się odezwał ze swoimi mądrosciami

Gość zerojedynkowa królowa
"dla pewnosci zapytaj czy ktos tak ma" :D "o, znów się odezwał ze swoimi mądrosciami" przecież każdy widzi, ze nie z Twoimi, wec zbędna informacja :)

Wiele razy zapewniała mnie że nie jest to z jej strony jakaś gra, że nie bawi się mną.