Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada malinowa

jak kochac kogos kto nie ma sily zyc

Polecane posty

Gość czekolada malinowa

jestem kobieta ktora swoje w zyciu przeszla i tak sie stalo ze pokochalam mezczyzne z ciezka przeszloscia, przykrym dziecinstwem i po probie samobojczej. ma ciezki charakter, jest nieprzewidywalny ale daje mi tyle czulosci i zrozumienia jak nikt inny. wszystko bym oddala zeby on byl szczesliwy, zeby mial sile ale demony przeszlosci meczą go ciagle. wlasnie jestem swiadkiem jego kolejnego zalamania i boje sie ze moze sie nie pozbierac tym razem. ja tez juz jestem wykonczona ta miloscia. bardzo prosze osobyy ktore byly w podobnej sytuacji o porade, co ja mam zrobic, probowalam sie z nim rozstac gdy jeszcze rozsadek sie odzywal ale serce mi nie pozwalalo odejsc na dlugo. czy da sie zyc z kims kto sam nie ma sily zeby zyc ?

Gość czekolada malinowa
jestem zalamana, to jest mezczyzna mojego zycia, myslelismy o powiekszeniu rodziny o naszym dziecku.. jak mam mu pomoc ? ja juz nie mam sily po prostu.

Gość opokajakmarezenia
idzicie do psychologa

Gość ohgdihgsihgs
Jestem w takiej samej sytuacji jak twój facet, tylko nie próbowałam się zabić. Mam na to coraz większą ochotę, ale odwagi jednak brak. Przez to wszystko nigdy w żadnym związku nie byłam i nie zamierzam być, nie chcę zamęczyć kogoś tak jak to robi z tobą twój mężczyzna. No ale jeśli bardzo ci zależy to chyba jedyne wyjście jest takie żeby udać się do dobrego psychologa.