Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanacizia

o co mu chodzi???

Polecane posty

Gość zdolowanacizia

Dlaczego byly sie do mnie odezwal po kilku miesiacach od rozstania? Nie ytrzymywalismy zadnego kontaktu...dodam ze rozstalismy sie z jego winy, ja pislam dzwonilam on milczal a teraz jak gdyby nigdy nic napisal do mnie.... nie wiem co o tym myslec

Gość zdolowanacizia
Ale mi ciagl na nim zalezy ;(( to jest wlasnie najgorsze

Gość zdolowanacizia
O milosci sie nie da nie zastanawiac ;(

Gość Mst
Nie ma tu nad czym gdybac, po kilku miesiacach nagle sobie przypomniał o twoim istenieniu? ;D no prosze cie, traktuje cie jak jakies koło zapasowe, nie wyszło mu z inna albo po prostu z nudow pisze do ciebie ;p niestety to samo przerabiałam, kopnij go w tyłek, z jakiej racji ma sobie podbudowywac ego twoim kosztem ? zapewne bedzie sprawdzał czy ci jeszcze na nim zalezy, daj sobie z nim spokoj.

Gość zdolowanacizia
a jak to wygladalo u ciebie?

Gość Mst
Byłam mocno zauroczona ale on chyba nigdy nie czuł tego samego w stosunku do mnie no i sie skonczyło. Niestety tak jak juz wspominałam po jakims czasie braku jakiegokolwiek kontaktu zaczał sie odzywac, a ja naiwnie wierzyłam ze moze jednak,, cos tam ;P a tu klops widocznie jak zobaczył ze nadal jestem gotowa do niego leciec i podac mu sie na tacy odpuszczał i tak sie bawił kilakrotnie a ja głupia zamiast go olac miałam nadzieje ze znowu bedziemy razem ... i tyle szkoda czasu na idiotow miej swoja godnosc

Gość zdolowanacizia
a co bylo powodem rozstania u was?

Gość Mst
Nie sadze zeby powod rostania miał jakiekolwiek znaczenie (nawet w twoim przypadku, nie uwazam tez ze on ma jakies poczucie winy czy cos w tym stylu), mozna powiedziec że nie dopasowalismy sie po prostu.

Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Odpuść go sobie, sama napisałaś, że rozstaliście się z jego winy, więc przygotuj się na to, że znów mógłby coś nawywijać. Rozumiem, wciąż wmawiasz sobie, że go kochasz, a serce nie sługa, ale naprawdę nie warto. Byli partnerzy zwykle do nas wracają, gdy widzą, że wciąż nam zależy, a szukają łatwej dupy do przelecenia lub/bo któraś go kopnęła w tyłek. Tacy zazwyczaj myślą: "o, wciąż jej na mnie zależy, więc wszystko mi wybaczy, zapomni i zrobi dla mnie wszystko na moje skinienie". Nie bądź łatwa i nie daj się.

Gość Kochankaaa ksiedza smutna 88