Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malajka20

POMOZCIE MI! BIKINI ,CZY DA RADĘ USUNĄĆ TE BLIZNY PO...ZDJ

Polecane posty

Gość malajka20

Zdecydowałam się wreszcie że przejade strefe bikini i okolice brzucha depilatorem :(( Byłam totalnie zdesperowana.Zawsze miałam problemy z włoskami.Mam przez to kompleksy wielkie kompleksy.Jestem z chłopakiem już 6 miesięcy i no chciałabym żeby do czegoś wreszcie doszło ale nie potrafie o tym pomyśleć wiedząc co ja mam za włosy tam! odpycham go.Ja cierpie a on nie wie dlaczego.Myśli że się wstydzę.ma rację ale nie moge mu się tak pokazać.zawsze goliłam sie maszynka i zawsze miałam podrażnienia.doigrałam sie niedawno kiedy zdecydowałam się na depilator.blizny pod pępkiem i włoski nie wiem same zobaczcie ale ostrzegam że nie jest to miły widok.Mam mała nadzieje że ktoś mi tu pomoże.Jak mam się pokazać chłopakowi z czymś takim? jestem załamana! http://www.voila.pl/166/gs7td/?1 tu są blizny...Czy ktoś wie czy mogę je jakoś usunąć? a tu miejsce z wydepilowanego bikini po kilku dniach. wiem że strasznie http://www.voila.pl/168/f0uh1/?1 co ja mam zrobić by wreszcie mieć tak wydepilowane bikini by móc sie pokazac :( prosze pomóżcie nie mam sie z tym do kogo zwrócić.. :(

Gość ojojoj cieżko z tymi bliznami
może smaruj maścią z wit.A. mi kiedyś pomogło

Gość kjlk;k;
witam, ja uzywam wosku na cieplo i czesto robie peeling. czasami mi jakies wloski wrastaja wtedy peeling codziennie i moja skora jest super gladziutka

w aptece mozesz kupic krem na blizny, niewiem jak sie nazywa ale warto wejsc i sie zapytac.

Jeśli chodzi o brzuch, to naprawde nie jest źle. Kup jakąs maść na blizny, może trochę Ci zejdzie.

Gość malajka20
ok kupie napewno maść jeśli tylko pomoże.jest droga? a co z moja sferą bikini :(

Gość malajka20
heeeeeeeeeeeeeelp nikt nie ma lub nie miał takiego problemu?

Gość lunderka
panikujesz kobieto... faceci nawet czegos takiego nie zauwaza jak im palcem nie pokazesz...

Gość malajka20
uwierz mi że w realu jest to bardziej widoczne niż na zdjęciach.Chcesz mi powiedzieć że każda kobiea tak właśnie wygląda tam?Pewnie że nie.Napewno nie

Gość lunderka
Uwierz mi ja mam blizny gorsze niz ty, bo nie dosc ze mialam zapalenie mieszkow wlosowych pod pepkiem(bo wpadlam na cudowny pomysl wydepilowania wlosow tam) to jeszcze przy pepku mam paskudna blizne po nieudanym piercingu... Facet nie narzeka, wydaje mi sie ze chyba nawet tego nie zauwazyl, tak samo jak dodatkowych kilogramow tu i owdzie. Faceci mysla inaczej, jak sie przed nim rozbierzesz to pierwsze co mu do glowy przyjdzie to bedzie cos w stylu 'wow, cycek, o i drugi, jak dobrze!' . Jak facet widzi gola babe to uwierz mi ze ostatnie co zauwazy to jakiestam drobne niedoskonalosci. Moja mama swego czasu opowiadala mi historie jak moj tata zareagowal jak ona sie wstydzila mu pokazac bo ma bardzo powaze oparzenia ciala od czasu kiedy byla dzieckiem. On tylko stwierdzil 'nikt w swiecie przeciez nie jest idealny, on tez nie' i tyle... Glowa do gory!

Gość lalalilala
zamiast golic wlosy przytnij je krotko nozyczkami, tak ze nie beda przeszkadzac i podraznien tez nie bedzie.

Gość malajka20
heh super mieć mame żeby sie zwierzyć i pogadać,trochę mnie pocieszyłaś. przystrzyc tylko nie mogę bo włoski wychodzą i az na wewnetrzna stronę ud.musze golic lub depilowac i zawsze sa podraznienia niestety

Gość ttovvoo
wierz mi, że mnóstwo kobiet ma tam blizny albo krosty po wrastających włosach, bo to jest praktycznie nie do uniknięcia przy wyrywaniu tak grubych i mocnych włosów. a na przyszłośc- brzuch tylko kremem do depilacji. a bikini gol maszynką, ale nie pod włos tylko zgodnie z kierunkiem wzrostu włosów- nie bedzie idealnie gładko, ale włosy nie będą wrastać

Gość haha mozna miec super
zazdrosnipkaz swoja ahahha twoja zarosnieta pewnie buszzzzwoman ahahaha