Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taknieniewiem

Plusy bycia singlem

Polecane posty

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Tak naprawdę, to nikt nie skazuje się na samotnośc ot tak, zawsze jest jakiś powód [nie musi byc dołujący] , coś co cię na tę drogę skieruje [twój był taki jak opisałaś] Singiel jest człowiekiem wolnym, robi co chce [takie są zalety], ale nie oszukujmy się, każda osoba potrzebuje towarzystwa , są single doskonale odnajdujący się w otoczeniu i tacy co sobie z tym absolutnie nie radzą, w tym drugim przypadku na dłuższą metę po prostu dostają "siajby". Tak że podsumowując, singiel -singlowi nie równy! To tyle co do tematu....

Gość taknieniewiem
racja

Gość zegnajkurwo
kobiety to tepe szmaty ktore patrza tylko na swoje wygody i na siebie.. jezeli facet pod jakims wzgledem im nie pasuje to od razu idzie w odstawke.. jesli z kims jest a jakis jej sie spodoba np na uczelni, albo imprezie to bez skrupulów potrafi zdradzić kobieta sluzy tylko do jednego - do wkurwiania i łamania serc mezczyznom

Gość taknieniewiem
Ja nigdy nikogo nie zdradziłam, a serce to raczej mi łamano, smutny jesteś człowieku, że masz takie podejście...

Gość wieriowaaa
smutna to ty jestes, ze na sile probujesz tutaj zgrac niewinna i biedna dziewczynke a tak naprawde kazda z was kurwy macie w oczach kurwidło i w krwi zdrade... gardze wami

Gość samosialalala
strasznie mi przykro, nie wiem jak sobie z tą Twoją pogardą poradzę. Więc i Ty jesteś singlem??:)

Gość wiewioraaera
trudno nie byc singlem w swiecie szmat...

Gość a mi szkoda
temat topiku jest sformułowany jasno: "PLUSY bycia singlem" - a nie, np. "Czy dobrze być singlem?", albo "Lepiej być singlem niż połową pary" :) autorkę pewnie wkrótce jakaś nowa miłość dopadnie, ale póki co, chce się nacieszyć obecną sytuacją :) to chyba lepsze niż ględzenie, jęczenie i jojczenie? :) - plusem na pewno jest to, że można wyjść, wrócić, gdzie się chce, kiedy się chce, nie kłopocząc się tym, że trzeba coś uzgadniać z osobą pozostającą w domu; - mnóstwo czasu, który można wykorzystać na różne sposoby (zainteresowania, przyjaciele, rodzina, sport); pewnie, że bycie z kimś ma też plusy (wg mnie nawet o niebo więcej;) ) - ale - jak się ma taką, a nie inną sytuację, to trzeba z niej wycisnąć co się da najlepszego :)

- Wychodzisz ze znajomymi bez tłumaczenia się z kim i kiedy wrócisz - Na imprezie gadasz z każdym bez obaw ,że chłopak pomyśli ,że flirtujesz - Nie musisz się tłumaczyć z niczego - Jesteś niezależna od nikogo sama planujesz sobie czas - Nie zamartwiasz się i nie psujesz krwi przez kłótnie - Nie myślisz o tym czy w ubraniu trafisz w jego gust bo od teraz możesz ubierać się po swojemu - Masz tyle wolnego czasu ,że możesz zadbać o siebie albo zacząć się rozwijać lub poszerzać swoje hobby - Twoje życie towarzyskie może kwitnąć bo ty możesz wychodzić gdzie chcesz i kiedy chcesz. - Możesz robić sobie też dzień lenia w którym nie musisz się malować i nie zamartwiasz się czy on zobaczy cię w takim stanie. - Nie martwisz się czy twoje danie mu posmakuje :) od teraz gotujesz dla siebie to co lubisz:) - W dniu chandry zjesz kubełek lodów i nikt Ci nie wypomni ile to kalorii:)

Gość brawo porzeczka
To jest to o co kaman.

Gość bezendubeznedu benedzu
ok.. a teraz to przeanalizujmy - Wychodzisz ze znajomymi bez tłumaczenia się z kim i kiedy wrócisz - Na imprezie gadasz z każdym bez obaw ,że chłopak pomyśli ,że flirtujesz - Nie musisz się tłumaczyć z niczego - czyli smiało mozesz poznawac facetów i pieprzyc sie na lewo i prawo bez sciem - Jesteś niezależna od nikogo sama planujesz sobie czas - ruchasz sie z kim chcesz - Masz tyle wolnego czasu ,że możesz zadbać o siebie albo zacząć się rozwijać lub poszerzać swoje hobby - masz tyle czasu ze mozesz sie spotykac z facetami - Twoje życie towarzyskie może kwitnąć bo ty możesz wychodzić gdzie chcesz i kiedy chcesz - mozesz poznawac coraz to wiecej facetow i kazdy kto ci sie spodoba mozesz mu dac dupy -robisz sobie dzien lenia i nie musisz sie zamartwiac o makijaz, czy mu sie spodoba czy nie - facet jesli kocha ma w dupie twoj makijaz.. i to jaki strój ubierzesz, wiec nie pierdol bez sensu idiotko - Nie martwisz się czy twoje danie mu posmakuje od teraz gotujesz dla siebie to co lubisz - nie chce ci sie zwyczajnie starac.. typowe dla bab - W dniu chandry zjesz kubełek lodów i nikt Ci nie wypomni ile to kalorii- pojebane.. facet chetnie je lody z kobieta tak wiec widzicie.. jestescie zwyklymi szmatami i tyle

Gość ITOJESTTO
Brak KONTROLOWANIA i OGRANICZANIA! Nigdy więcej SEKSU z przymusu, bez TWOJEJ przyjemnosci! Naciesz sie KOchana wolnoscia, rob to na co masz ochote, flirtuj, randkuj, spotykaj sie z dziewczynami na babskie wieczory i zajmij sie tym, na co tylko masz ochote. DBAJ O SIEBIE I O SWOJE ZYCIE! Powodzenia:) Az w koncu znów spotkasz tego ktory zmieni cale Twoje zycie :P I mowie to ja, osoba w zwiazku:)

Gość taknieniewiem
Czarna porzeczka* - tak, tak:) a mi szkoda - :)

Gość taknieniewiem
hm... no, ja prawdziwej miłości nie powiem nie:) nie mam takiej mocy.. Ale lepiej jest być samą niż w każdej minucie walczyć z kimś lub o coś.. Dzieki za miłe słowa.

Gość troche zbyt pewna
raj na ziemi swoboda dzialania nie trzeba gotowac, sprzatac. Podawac piwa ;) Nie trzeba prac. No i ta niezaleznosc.

bezendubeznedu benedzu -Kochany/ Kochana ja nie mówię broń Boże , że życie samemu jest lepsze od bycia z kimś bo nie ma nic lepszego niż bycie w związku a szmata to Cię robiła bo ja sobie nie pozwolę na takie mówienie :) nie wiem czy jesteś tak ograniczony/a ,że nie zauważyłeś ,że ten topik ma na celu pocieszenie autorki i pokazaniu również dobrych stron bycia samotnym?

Gość gergergfdgd
bycie wolnym dla kobiety oznacza: pierdolenie sie na lewo i prawo.. czyli nie musi sie nikomu tlumaczyc i przede wszystkim robi co chce- typowe dla bab.. liczy sie dla nich tylko ich wygoda jebac was szmaty

bezendubeznedu benedzu - ja swoje punkty inaczej postrzegam nie wiem co ty chcesz udowodnić poprzez dopisywanie tych dyrdymałów uważasz ,że kobieta wolna to od razu dziwka:D wiesz co czuć na odległość twój niski poziom i ograniczenie:)

Gość troche zbyt pewna
trzeba sobie w zyciu pouzywac zycie jest tylko jedno

Gość farmer z jajecznica
tak tak, kazda z was pierdoli o milosci itp a powiedzmy sobie szczerze.. wy nie potraficie kochac zazwyczaj jestescie z facetem albo dla pozycji albo kasy albo przez wpadke a jesli NAWET (w co smiem watpic.. ) jest jakas milosc z poczatku z waszej strony to bardzo szybko ona wygasa i potem jestescie juz tylko z przyzwyczajenia z facetem (wspolne dzieci, przeszlosc itp..) a oczywiscie przy dobrej okazji zdradzacie ot to cala prawda o kobietach

Gość ITOJESTTO
Masakra, Człowieku opanuj emocje, bo tutaj nikt nikogo obrazac nie chce. Spojrz lepiej co robią Ci Wszyscy wolni frajerzy, ktorzy puszczaja sie z pierwszymi lepszymi albo łaża po burdelach. Zraniła Cie Matka, ze tak nie nawidzisz Wszystkich kobiet? Specjalista Ci pomoze, ale nie My :)

gergergfdgd- jeszcze raz powtarzam szmata to cię robiła a my sobie nie życzymy Ciebie na tym topiku zresztą to damskie forum:) widzisz u góry ten czerwony krzyżyk naciśnij go i nie wracaj więcej 🖐️ :D

Gość taknieniewiem
o matko, to ja przepraszam, nie wiedziałam, że tym topikiem wywołam w kimś tyle emocji...

Gość farmer z jajecznica
wprowadził bym kare smierci dla kobiet, ktore zdradzają bo to co sie dzieje w obecnym swiecie przechodzi ludzkie pojecie... kobiety po prostu nie wolno poscic na impreze z kolezankami bo jest pewne ze PRZYNAJMNIEJ pójdzie w slimaka z jakims typem

Gość troche zbyt pewna
farmer jedz na bialorus, ukraine po fajna wierna i lojalna kobiete dzis kobiety preferuja niezalezny styl zycia ja nie lubie tracic czasu na gary, pranie dzieci to jest dla wytrwalych ;)

Gość farmer z jajecznica
każda kobieta, która jest mezatka pare lat w końcu jest znudzona swoim mezem i przy pierwszej lepszej okazji zdradza albo wchodzi w długotrwały romans

Gość troche zbyt pewna
farmer - liczy sie wyglad kasa i dobra zabawa a chirurgia to dzis jak fryzjer :) brak mozgu oraz kasy - jest nierefromowalny