Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taknieniewiem

Plusy bycia singlem

Polecane posty

farmer mam ochote na hiszpanow i wlochow w tym sezonie skad znasz moje plany farmer idz stad szukaj gosposi do gotowania obiado i do rodzenia dzieci traciz tu czas ja tez

Czasami biedak jest również brzydki. To zdarza się w krajach rozwijających się. Nie na to zwracałem uwagę co się zdarza i gdzie. Raczej na to, że o ile marzenie o posiadaniu bogactwa i pieknego wyglądu jest ludzkie, to jednoznaczne kierowanie sie tymi kryteriami jest równie niespójne, co nie przymierzając : - Lubię inteligencję i dobre serce. Para niezależna od wieku, statusu, wyglądu. Uniwersalna i ponad upływ czasu. Czy Twoja para nie jest przy niej jak Nobel przy Złotej malinie?

taknieniewiem- tak obserwując "Troche Zbyt Pewna" i " farmera z jajecznica" humor momentalnie się poprawia :) kwintesencja głupoty :) trafił swój na swego:)

Gość karol 125p
Kobiety nigdy nie liczą się z uczciami nnych ludzi.

Gość HE HE HE
Czarna porzeczka*- Z tymi skarpetkami to też cios poniżej pasa- nie każdy facet jest flejtuchem.

HE HE HE - masz racje :) kobieta tez może być fleja i pewnie jest takich sporo ale autorka pisała ,ze ten topik miał być z przymrużeniem oka , lekko z humorem.

powiem wprost nie ukrywam ze bardzo odpowiada mi model on silny, mocny finansowo dobrze wygladajacy ona silna, mocna finansowo dobrze wygladajaca ja nie rozwazam innej kwestii

Gość HE HE HE
I taki jest- lekko z chumorem:) Dobrej nocy wszystkim- TAKI JEDEN Z WIELU:)

Troche Zbyt Pewna - chodziło mi o podobny poziom jaki reprezentujecie :P i klapkę na oczach jaka macie do tego cholerny egoizm i oglądanie jedynie czubka swojego nosa :) generalnie uważam was za skrzywdzonych ludzi z spaczona psychika. Przykro mi

Gość farmer z jajecznica
ja jestem za dobrocią, miloscia i wiernoscia to co najwazniejsza a panna szmata zbyt pewna, jest za tym by miec pieniadze, ktore zarobil jej facet.. i by wszystko bylo dla niej, dla jej dobra-tylko ona sie liczy, by miala to co chciala miec, robila to co chce robic a od siebie absolutnie nic nie dajac zabil bym cie, naprawde

Gość HE HE HE
humorem - sory

czarna porzeczka farmer to typowa ciota przeciez tu nie chodzi o klapki KAZDA - kazda dziewuszka w pl dazy do zalozenie w rodzinie farmer ma dobry kierunek normalne - on chce aby ktoras mu gotowala i urodzila dziekco to b proste on ma racje ja z kolei mam indywidualny poglad stad czarna - czytaj uwaznie :)

Troche Zbyt Pewna Twój model jest... idealny, by nie rzec: idealistyczny. Szkoda, że skupiający się tylko na powierzchowności. :) Skurwysyn z kasa i wyglądem Apolla? Suka z kasą z okładki Vogue? :) Jedną z najpięjkniejszych par ( i z niezłą kasą ) okazał sie Jacyków z partnerem. Opcja pasująca do twojego opisu. Czy przychodzi ci na myśl słowo: tolerancja? :) :) :) Tak właśnie myślą o Twoich priorytetach ludzie, którzy mają kasę, wyglądają nieźle i.... wiedzą, ze to zbyt dużo by umrzeć a za mało by... życie miało sens. :)

Gość farmer z jajecznica
ona ma indywidualny poglad.. czyli wiecie jaki? interesuje ja tylko jej dobro.. jestes nic nie warta szmata swoja droga tak pieprzysz o tym wygladzie a jestem w stanie zalozyc sie, ze z ciebie to konkret pasztet jest, bo tylko pasztety tak pierdolą i wiedz , ze nawet bym na ciebie nie chcial splunac labadziaro

Gość ,...,,,;;;;;;;;;;..
doczekaliśmy się kolejnego projektu :O nie dość, że D1000 to jeszcze to.

he he he humorem - jasne a na powaznie to nie w pl lubie jezyki obce oraz nie polegam tylko na facecie facec musi wniesc sporo do zwiazku ja wniose mega sporo i nie lubie na siebie wydawac - jedynie na drobne zabawki :)

Gość farmer z jajecznica
ide spac bo rano do pracy a ty szmato idz daj dupy jakiemus bogolowi.. moze cie wprowadzi na salony, a tam obciągniesz jakiejś swinie z pieniedzmi gałe w kiblu

farmer z jajem trzeba zyc i brac z zycia jak najwiecej na maxa byc tam gdzie najlepiej placa byc z tym ktory nie jest gawedziarzem a generatorem kapitalu byc z czlowiekiem success oriented tak wyglad, pieniadza kasa - to moje priorytety ale nie licze na kogos jedynie na siebie przy czym nie lubie zycia na pokaz cokolwiek w zyciu kupie sobie komus - to dla wlasnego komfortu - a nie dlatego ze sasiad tak ma

Gość taknieniewiem
Farmer, a kanapki do pracy to Ci pewnie mamusia robi, co? Dobranoc.

Obydwoje unosicie się niepotrzebnymi emocjami. Gdybyście rozmawiali w realu doszło by do rękoczynów a człowiek inteligentny i rozumny tak nie postępuje. Mam nieodparte wrażenie ze obydwoje widzicie świat w sposób karykaturalny i groteskowy. Obydwoje macie skrzywione postrzeganie związku. Ja wam radze dobrego psychologa bo nie będziecie umieli założyć w przyszłości normalnej rodziny. Trochę Zbyt Pewna - widzi związek jako wyzysk. Uważa ze kobieta jest ta lepsza lub może byc z faceta ale tylko takim który jej dorówna oczywiście mowa tutaj o finansach i urodzie , zaś u "farmer z jajecznica"- uważa ze współczesną kobieta nie potrafi być wierna mężowi i jest szmata puszczająca sie na prawo i lewo nie potrafi kochać i jest zimna. Normalny człowiek takich rzeczy nie postrzega umie to wypośrodkować.

farmer idz placz do poduszki a jutro w pracy w przerwie na lunch zagadaj jakas fajna dziewuszke nie licze na to ze ktos mnie wprowadzi na salony - do tego nie daze lubie luzne zycie nie zalezy mi na poklasku jedynie b lubie mocnych, solidnych finansowo byle to nie byla oferma ktora moglaby zabic przez przypadek dzidziusia

Troche Zbyt Pewna "Szukanie Dziury - absolutnie sie zgadzam" Nieśmiało pytam: z czym? Pieniądze. Atrakcyjny wygląd. Inteligencja. Miłość. Dobre serce vel dobry charakter. Przyjaźń. Szacunek dla innych, wrażliwość. Postawa prospołeczna. Samorealizacja. Pasja. Prawdziwa, a nie taka która mozna kupić. itp. Z CZYM SIĘ ZGADZASZ?

zgadzam sie w pewnych kwestiach ogolnie trzeba dobrze wygladac odzywiac sie zdrowo - nie objadac rozwiajac - tak idealnie samorealizacja milosc - owszem - ale nie angazujmy sie przyjazn jest bezpieczna serce - rozum - dusza - romantyzm .... jest wiele przyjemniejszych czynnosci Nie lubie gawedziarstwa, gaworzenia. Czas trzeba inwestowac w generowanie kapitalu i to jest moj plan na przyszlosc

Gość odbiegacie od tematu!!!
a wiec plusy bycia singlem 1. nie musze ogladac w tv tego co chce on 2. gotuje kiedy mam ochote 3. wychodze i wracam kiedy chce 4. moge masturbowac sie na sofie w salonie 5. jesc smazonego kurczaka w srodku nocy 6. gadac z eks przez telefon 7. moge swododnie puszczac baki i dlubac w nosie 8. cale lozko dla mnie 9. nie musze sluchac codziennie jak gada o swojej pracy

Pieniądze. Dużo pieniędzy. wystarczająco duzo pieniedzy. Wygląd. Atrakcyjny wygląd. Nieskazitelny na miarę możliwości wygląd. A, przepraszam... Jeszcze: - Samorealizacja - czyli....? Wykształcenie czy wiedza? - zgodzisz się, ze to nie jest tożsame z definicji A może jedno i drugie? Rozwój? - zainteresowania, - uczestnictwo w projektach wymagających inwencji, wysiłku - pogłębianie znajomości świata i relacji międzyludzkich? A może da się to pogodzić? itp. Co jeszcze/ Wymień. Wszsytko, co wymaga własnego wkładu, a co nie da się tylko kupić albo uzyskać nadstawiając wdzięków. Wymień szczegółowo - co jeszcze?