Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taknieniewiem

Plusy bycia singlem

Polecane posty

farmer z jajecznica - umiesz czytać ze zrozumieniem?? kto tu mówił o zdradzaniu człowieku? mam faceta 3 lata mogę powiedzieć z czystym sumieniem nigdy nie zdradziłam. Jeszcze raz wyjaśniam topik miał na celu pocieszenie dziewczyny po rozstaniu a wy nie umiecie chyba czytać ze zrozumieniem ,że nikt tu nie mówi o puszczaniu i zdradzie ale o spotykaniu ze znajomymi i wolności a to wcale nie równa się temu ,że jest się szmatą puszczającą ale ma się więcej czasu dla znajomych i na rozwijanie swojej pasji czy wy czytać nie umiecie.

Gość troche zbyt pewna
farmer wez drugi etat dorob moze kasa zrekompensuje cie ogormne zazenowanie

Gość farmer z jajecznica
jakie są plusy bycia singlem dla kobiety? zasadnicze.. a mianowicie, są wolno, mogą robić co chcą, nie muszą się nikomu tłumaczyć:czytaj moga flirtować z całą drużyną piłkarską, oczywiscie przy okazji temu któremu sie podoba może rozłożyć nogi do tego robi co chce w danej chwili, nie musi zajmować się facetem- czyli kolejny typowy aspekt dla kobiety, interesuje ich tylko ich własna osoba, patrzą tylko na swoje dobro, faceci ich nudzą i ograniczają

Gość farmer z jajecznica
ależ bardzo duże powiązanie ma zdrada z byciem singlem przez kobiety będąc w związku taka kobieta musi sie ukrywac, wymyślać sciemy często na poczekaniu itp.. kiedy jest wolna po prostu sie pieprzy z kim chce więc to zasadniczy plus dla kobiety bedacej singielką

Gość kei_bak
farmer twoje życzenie jest rzeczywistością trochę na południe od egiptu. nie przegap szansy.

farmer z jajecznica - są wolne nie muszą się nikomu tłumaczyć : czyli mogą wyjść z koleżanką na piwo czy do sklepu bez wyrzutów ,że obiadu nie ma i ,że czemu chodzisz beze mnie . Dopisujesz sobie sam czarny scenariusz chyba masz jakieś złe doświadczenia :)

ty myslisz farmer ze ja bym chciala sie zajmowac grubym miskiem ktory lubi gaworzyc??? 1. lubie szczuplych zadbanych 2.ZADBANYCH 3. zgrabnych o ktorych nie trzba dbac ktorym nie trzeba gotowac i mam geste wlosy - zatem tego samego oczekuje z drugiej strony :) Generlanie to facet musi miec porzadany szmal to podstawa

Gość taknieniewiem
Czarna porzeczka* - dziękuję:) Ja nigdy nie zdradziłam. Po prostu chcę się odnaleźć w nowej dla mnie sytuacji, od zawsze byłam z kimś, byłam w trzech długich związkach, młodziutka juz nie jestem, a topik miał być trochę pocieszający, trochę żartobliwy, trochę z przymrużeniem oka. Liczyłam na wypowiedzi i singli, i singielek i osoby w związkach, a nie sfrustrowanych, zakompleksionych kolesi niemających dystansu ani do świata, ani do siebie..

Gość farmer z jajecznica
troche zbyt pewna - to typowa kobieta, która dokładnie pisze to co kazda kobieta mysli dla kobiety idealny facet to taki, który tak naprawde ma ja w dupie, daje jej wolna reke na wszystko, np na wyjscie z kolezankami do klubu, na spotykanie sie (niby w celach kolezenskich- a wiadomo jak to sie konczy) ze swoimi eks itp.. kobiety nie wiedza co to milosc nie ma juz prawdziwych kobiet, które czekaja na swojego faceta z obiadem, ktore chca dla niego jak najlepiej a nawet oddaly by za niego zycie takie kobiety byly kiedys - miedzy innymi nasze matki w tej chwili wszystkie kobiety dajmy na to w rocznikach 80 i młodziej to szmaty, kurwy i nie warte nawet splunac

taknieniewiem - niestety parę osób zakompleksionych i sfrustrowanych zepsuło ten topik głupimi postami :o mowa tu o facetach chcących udowodnić ,że kobiety to szmaty a wiadomo ,że nie miałyśmy na myśli zdrad i puszczania sie oraz kolejna pusta laska która przyczyniła się do rozpadu topiku to "troche zbyt pewna" po prostu brak słów . :o ale mam nadzieję ,że tobie humor chociaż troszkę się poprawił:)

"Pieniądze i dobry wygląd" To bardzo szlachetna para... Niestety, najczęściej ich zależnośc jest odwrotnie proporcjonalna. Świetny wygląd z wiekiem ustępuje miejsca pieniądzom. w odrotną stronę się nie da. :) Co wybierasz na dziś? I czy jesteś zupełnie pewna wyboru, czy tylko trochę? :D

Gość HE HE HE
Troche Zbyt Pewna- z tą kasą to strzał do własnej bramki!!!!!!!!!

bo ty farmer szukasz gosposi ktora bedzie sie zajmowac toba i twoimi dziecmi plus bedzie ci gotowac oraz podawac browara do fotelu coz za stereotypowe, standardowe jasne ze musza miec wolna reke ale my tez nie trzymamy nikogo za raczke trzeba sobie samemu organizowac zycie :)

Gość farmer z jajecznica
puenta tego tematu jest jedna... kobieta woli byc singlem, wtedy jej zycie kwitnie, jest na topie itp.. a jest to za sprawą tego, że moze robic co chce- zajmowac sie sobą, czyli typowe dla kobiet-patrza tylko na swoje wygody do tego moga flirtowac z kazdym, nie bac sie, ze zostana nakryte na zdradzie i moga sie pieprzyc z kim popadnie uwazam temat za zamkniety

Gość też
Od roku nie jestem singlem (nawet bardzo nie jestem, bo wkrótce wychodzę za mąż). No i z perspektywy patrząc, największy plus singlowania (ale uwaga: połączonego z mieszkaniem samemu) jest taki, że nikt ci nie marudzi, że jest brudno i że "przecież wystarczy odkładać każdą rzecz na swoje miejsce" :)

Gość hhaaeaahhhaa
"po prostu kocham pieniadze i dobry wyglad" :D

Gość farmer z jajecznica
troche zbyt pewna - nie szukam żadnej gosposi to obowiązek prawdziwej kobiety, by zająć sie domem, przygotować obiad, być wierną i kochaną zoną - takich kobiet już nie ma, ubolewam nad tym bardzo a to, ze my mamy wolna reke to ja wiem.. nie musisz mi mowic, po prostu was to pierdoli, co ja robie.. jestescie w tym czasie zajete swoimi kochankami, wiec co was obchodzi maz-proste

farmer nie obraz sie jednak myslenie nie jest twoja mocna strona szukasz typowej gopsodyni domowej sluzacej ktora czeka z obiadem nudne wspolczuje ze takie dinozaury jeszcze zyja

Gość taknieniewiem
Czarna porzeczka* - tak, humor w istocie lepszy, mimo że pierwotny temat prawie upadł, to mozna przeprowadzić ciekawą obserwację socjologiczną:)

Gość farmer z jajecznica
to wypierdalaj pusta szmato .. a przepraszam PRAWDZIWA KOBIETO (niestety ale wlasnie takie dzisiejsze kobiety sa) do Włoch albo Hiszpani i miej nadzieje, ze jakiś nadziany latino Cie porucha a do tego troche w ciebie zainwestuje pieniedzy, oczywiscie po jakims tam czasie, dasz dupy nowemu przystojniaczkowi z jeszcze wieksza kasa.. jakie to banalne

Gość HE HE HE
[zgłoś do usunięcia] Troche Zbyt Pewna- czyli wszystko jest na sprzedaż?

Gość karol 125p
Czarna porzeczka, a ty stajesz sie coraz wiekszą dziwką.

Gość HE HE HE
Bo w końcu o kasę tu chodzi, czytając twoje posty!!!

Gość farmer z jajecznica
troche zbyt pewna - to przyklad typowej, prawdziwej kobiety czyli jednym slowem szmaty patrzacej tylko na swoje dobro co tu duzo mowic... czuje zal w sercu, ze nie ma juz prawdziwych kochajacych kobiet